lørdag, desember 7, 2019
Kjendisnytt Astrid Uhrenholdt Jacobsen om brorens dødsfall – det var...

Astrid Uhrenholdt Jacobsen om brorens dødsfall – det var som å miste en del av seg selv

-

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) mistet lillebroren sin i selvmord for fem år siden. Nå snakker hun om hvordan det var.

Astrid var gjest i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden», på onsdag. Der beskriver hun forholdet til lillebroren som at de var som «knoll og tott», og at det var som å miste en del av seg selv da han ble borte.

Langrennsløperen var i OL i Sotsji da hun fikk beskjeden om brorens dødsfall. Hun sier beskjeden kom som lyn fra klar himmel.

Ville hjem fra OL

«På den dagen det skulle være åpningsseremoni, kom legen og sa at vi måtte ta en prat. Jeg hadde ikke i mine tanker at det var det som skulle komme da. Det klassiske er at noen har slitt veldig mye, og at det er en forhistorie, men det var ikke tilfellet her. Det er vanligere enn man skulle tro, dessverre», sier Astrid i podkasten.

Hun sier videre at hun egentlig ville hjem, men broren hadde vært så engasjert i hennes vei mot OL, og han ville så gjerne at hun skulle få det til der.

Mange spørsmål

Hun forteller videre at hun satt igjen med mange spørsmål etter dødsfallet.

«Jeg har aldri vært sint, men. Det var vanskelig å akseptere og forstå først. På en måte følte jeg at det var litt meningsløst. Men det var også hans valg, og jeg kunne ikke gjort noe for at han ikke skulle ta det valget. Det har jeg klart å slå meg til ro med», sier hun, og legger til at noe av det vanskeligste, var at det var et eller annet broren slet med og hadde tanker om, som han ikke delte med henne.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...