Forsiden Viralt At Celine (9) er Celine Dion fan er det ingen tvil om,...

At Celine (9) er Celine Dion fan er det ingen tvil om, men at hun synger som henne også visste ingen

Det er ikke alltid større er bedre, noe den ni år gamle Celine Tam er et godt eksempel på.

For da hun valgte å melde seg på America’s Got Talent, og slapp gjennom nåløyet, var det en stor drøm som ble virkelighet, og hun kastet ikke bort sjansen til å endelig få vise hva kan prestere.

Med en lillesøster med navn Dion, levner det ingen tvil om at familien har et visst forhold til artisten Celine Dion, noe som også kom fram i lille Celines valg av sang – «My Heart Will Go On».

Det er imidlertid ingen hemmelighet at dommer Simon Cowell har et noe kjølig forhold til artister som ønsker å synge noe av Celine Dion, ikke nødvendigvis fordi han ikke liker henne eller sangene hennes, men simpelthen fordi det er svært vanskelige sanger å synge – og alt for ofte mislykkes forsøkene.

Men ikke denne gangen!

Foto: Skjermdump Youtube

Lille Celines musikalske karriere, hvis man kan kalle det det, startet en dag familien var ute og kjørte en tur, og hun begynte å synge «My Heart Will Go On» – samtidig med den ble spilt i radioen. Familien satt forbløffet og lyttet til Celines fantastiske sang, og bestemte seg for å hjelpe henne i gang som best de kunne – og da ville America’s Got Talent være en fin anledning.

LES OGSÅ
Når barn klipper seg selv - se de hysterisk morsomme bildene i denne serien
LES OGSÅ
Ted gjør alt for å likne på kjæledyret sitt – en papegøye

Foto: Skjermdump Youtube

Og nå var muligheten her. Celine står på scenen i America’s Got Talent og får sin sjanse. Den griper hun så også til de grader.

Foto: Skjermdump Youtube

Allerede etter første tone har hun full kontroll, og publikum kan ikke annet enn å la seg trollbinde av den lille pikens enorme stemme. Det er nesten som om man skulle kunne tro det er en ung Celine Dion som synger, med denne Celines etternavn er altså Tam.

Du kan selv se den fantastiske fremføring i videoen nedenfor, og del den gjerne hvis du også lar deg imponerende av den unge jentas ferdigheter.

 

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet