Hjem Kjendisnytt Atle Pettersen brøt sammen på scenen under MGP-prøvene

Atle Pettersen brøt sammen på scenen under MGP-prøvene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Under torsdagens sceneprøver for delfinalen i Melodi Grand Prix kommende lørdag sto plutselig Atle Pettersen med tårer i øynene.

– Det ble litt mye, men i positiv forstand. Plutselig slo det meg at jeg skal stå på denne scenen og få synge denne sangen som betyr så mye for meg. Da klarte jeg rett og slett ikke å holde tårene tilbake, forteller han ifølge TV 2 til God kveld Norge.

Atle Pettersen som også var med i MGP i 2021 med låten «World On Fire», deltar i år med «Masterpiece» som han har skrevet sammen med Andreas Stone Johansson og Hannah Dorothy Bristow.

Pettersen forteller til tv-kanalen at han våknet med høy feber mandag morgen, og derfor var bekymret for lørdagens opptreden.

– Det er klart når du våkner opp på mandag med 39,5 i feber, så er du ikke fryktelig høy i hatten og overlykkelig over det. Alle sa «det er lenge til lørdag», men så er det jo ikke så veldig lenge, sier artisten.

Torsdag var formen mye bedre, og det er heldigvis ikke noe som har satt seg i halsen og påvirker stemmen til Atle Pettersen.

Når det i tillegg gikk så bra som det gjorde, ble det mye for Atle Pettersen. Men i positiv forstand:

– Jeg ble veldig rørt av hele opplegget. Jeg følte på at dette kommer til å gå og at jeg er over kneika. Brikkene har falt på plass og dette blir slik jeg ville at det skulle bli. Jeg blir nesten rørt av å fortelle om det nå, sier han.

Lørdag er den siste av de tre delfinalene. Her blir det også gjensyn med en annen tidligere deltager, Stig van Eijk, som 17 år gammel representerte Norge i MGP med «Living my life without you» i 1999,

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com