Hjem Kjendisnytt Atle Pettersen hyller datteren i MGP

Atle Pettersen hyller datteren i MGP

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Når den tredje delfinalen i årets MGP går av stabelen lørdag, hyller Atle Pettersen datteren sin fra scenen.

Under torsdagens sceneprøver for delfinalen i Melodi Grand Prix kommende lørdag sto plutselig Atle Pettersen med tårer i øynene.

– Det ble litt mye, men i positiv forstand. Plutselig slo det meg at jeg skal stå på denne scenen og få synge denne sangen som betyr så mye for meg. Da klarte jeg rett og slett ikke å holde tårene tilbake, forteller han ifølge TV 2 til God kveld Norge.

Atle Pettersen som også var med i MGP i 2021 med låten «World On Fire», deltar i år med «Masterpiece» som han har skrevet sammen med Andreas Stone Johansson og Hannah Dorothy Bristow.

«Masterpiece», som er sangen Atle Pettersen deltar med, betyr mye for artisten.

– Sangen er skrevet til datteren min. Den handler om en fars kjærlighet til sin datter. Det finnes ikke noe bedre sted å rope det ut enn på det største scenefjellet av dem alle, i MGP-sirkuset, sier Atle Pettersen til Her og Nå når han treffer ukebladet under artistlanseringen for Melodi Grand Prix 2023.

Lille Demi kom til verden rett før jul i 2021. Atles MGP-bidrag er nok noe mange foreldre kan kjenne seg igjen i: Den forteller om gleden, men også bekymringene som oppstår det øyeblikket man får barn.

– Sangen heter «Masterpiece» og handler om at hun er det største jeg har oppnådd i livet. Samtidig forteller den også noe om den frykten man kan kjenne på som foreldre, utdyper han. Den kjærlige pappaen har allerede begynt å bekymre seg for at datteren hans en dag skal bli stor og stå på egne ben.

Nylig startet datteren som nå er ett år gammel i barnehagen. Der får ikke pappa være med.

– I barnehagen lever hun et helt eget liv, som ikke jeg er en del av. Bare det knuser hjertet mitt litt, at jeg ikke kan være der og holde henne i hånden hele veien gjennom hele livet, forteller Atle til Her og Nå.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com