in

Åtteåringen kjøpte roser med egne lommepenger til alle jentene i klassen på valentinsdagen

Åtte år gamle Callum Drew vasket biler til langt på natt for å få råd til å kjøpe blomstene. «Jeg vil ikke at noen av dem skal føle seg utelatt», sier han.

Callum har gitt roser til alle jentene i klassen på Lacey Gardens School i Louth i Lincolnshire på valentinsdagen i fire år nå. Det skriver Metro. Tidligere har han gitt roser fra bestemorens blomsterbutikk. Men bestemoren døde tidligere i år. Det stoppet ikke Callum.

Da bestemoren levde, jobbet han i butikken hennes for å tjene penger til å kjøpe rosene. I år har Callum vasket biler.

«Han var ute fra 9.30 til 16.30 og til og med da måtte jeg dra han med meg inn siden det begynte å bli mørkt», sier moren hans, Stacey til Metro.

Jentene skriker

Callum selv, sier følgende om den fine gesten:

«Jeg ville bare gi noen blomster til jentene, siden jeg ikke vil at de skal føle seg utelatt på valentinsdagen. Jeg går rundt til alle klassene og gir dem gaven deres. Jeg har gjort det før, i fire år. Jentene hopper på meg og skriker fordi de er så glade», sier åtteåringen, som har en ekstra gave til kjæresten sin.

Kjæresten understreker dog at det er helt greit at Callum gir roser til alle jentene på trinnet, selv om det er deres første valentinsdag sammen.

Stolt av sønnen

Callums mamma sier hun er veldig stolt av sønnen.

«Jeg er veldig stolt av han. Han hater all oppmerksomheten han får fra jentene. I fjor da han ga dem roser, begynte alle å skrike og hoppet på ham», sier moren.

Det er vel ingen tvil om at denne lille gutten kommer til å vokse opp til å bli en ekte gentleman. Tommel opp for Callum.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Samuel Massie sørger over nær venn som ble knivstukket til døde

Billy Joels tre år gamle datter stjeler showet med sine dansetrinn