søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Hun ville føde i badekaret hjemme. Jordmoren filmet fødselen,...

Hun ville føde i badekaret hjemme. Jordmoren filmet fødselen, videoen sprer seg verden over!

-

Å føde et barn er noe av det aller vakreste vi kan tenke oss i denne verden. Man bringer et helt nytt liv til kloden og det er utvilsomt et spesielt øyeblikk for alle som opplever det.

I følge jordmor Lisa Marie Sanchez Oxenham er det viktig å lytte til de kommende mødrenes ønsker og idéer om hvordan fødselen skal foregå.

Så da hennes klient Audra Lynn hadde et ønske om å føde sitt andre barn hjemme i et badekar, ville Sanchez Oxenham legge til rette for at hun kunne gjøre nettopp det.

Fødselen ble filmet at jordmoren og resultatet er helt utrolig. Det er lett å bli rørt når man ser Audra trykke barnet sitt mot brystet mens hun og ektemannen deler gledestårer.

Dette klippet er rett og slett vanvittig fascinerende. Så rolig, fredfullt og vakkert. Del gjerne om du har samme oppfatning. 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...