tirsdag, januar 28, 2020
Kjendisnytt Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt...

Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt vås

-

Kunstner Aune Sand (53) tar nå et oppgjør med influensere, og måten de påvirker dagens unge på. Han mener det meste de kommer med, bare er tanketomt vås, og at det ikke er det samfunnet trenger.

Aune Sand har vært mye på skjermen de siste årene. I fjor var han deltaker på «Farmen Kjendis». I vinter var han med i «Torpet kjendis». Og han var også med i fjorårets sesong av «Skal vi danse».

Den frittalende kunstneren er kjent for å ha mange meninger, og ikke være redd for å ytre dem. Denne gangen er det influensere han ønsker å ta et oppgjør med.

«Første gang jeg så det ordet, så tenkte jeg: «Hvor kommer det fra, liksom? Er ikke det litt freidig å sette det på seg selv?», sier han til God kveld, Norge.

«Ordet influenser, eller påvirker, det skal man være veldig forsiktig med å bruke. Og når de i tillegg kommer med det som bare er tanketomt vås for det meste, da er det ikke det samfunnet trenger», sier han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aune Sand (@aunegardsand)

Motstander av plastisk kirurgi

Selv om Aune verdsetter det vakre, og spesielt kvinnekroppen, er han stor motstander av å endre på utseendet.

«Det er jeg veldig imot, å sy ting inn i kroppen. Det skal ikke være noen foregangstemmer i vårt samfunn, for den yngre generasjonen som vokser opp. Om det er små bryster eller store bryster, små rumper eller store rumper … Det er jo Guds natur, det er helt fantastisk», sier han.

Disse er de ekte heltene i samfunnet

I stedet for å lytte til influenserne, mener Aune vi må lytte til medisinstudentene, sykepleierne og lærerne, da det er disse som ifølge han er heltene i samfunnet, de som vil gjøre en forskjell.

«Hele den influenser-gjengen burde tatt noen uker på sykehjem og sett hva som bor i dem. Så kan de komme ut og begynne å snakke, for da har de truffet heltene i samfunnet. De som ikke hever stemmen, de som ikke forteller andre hvordan de skal leve, eller hva som er lurt og ikke lurt», sier Aune.

Er du enig eller uenig med Aune Sand? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

LES OGSÅ: Tidligere ELLE-redaktør Signy Fardal går hardt ut mot bloggere

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på...