in

Autistisk jente (5) ser en brud og er overbevist om at hun møter Askepott

foto: Youtube

Å være brud er på mange måter å være prinsesse for en dag.

CBS Evening News har delt en video der Layla Lester, en 5 år gammel autistisk jente, var helt overbevist om at bruden hun så var Askepott. Layla elsker å leke prinsesse, og har de fleste, om ikke alle, dukkene fra Disney Princess-serien.

– Jeg hørte akkurat Layla løpe fra meg og ropte: «Askepott, Askepott!» Hun trodde fullt og fast at det var Askepott, sier Laylas mor, Jessica, i et intervju med en CBS-reporter.


Kvinnen Layla trodde var Askepott heter Oliva Spark, og vi vil anta den store dagen hennes ble enda mer minneverdig da hun ble tatt for å være en ekte Disney-prinsesse.

Ifølge nettstedet Little Things, fikk 5-åringen øye på Olivia i parken på Olivias bryllupsdag. Laylas mor ba henne om å ikke plage dem siden de holdt på å ta bryllupsbildene.

Reporteren spør Jessica om hun er vant til å jage Layla og be om unnskyldning for henne.

– Absolutt. Og det betydde mye at jeg ikke trengte å be om unnskyldning for henne, sier Jessica.

Og om historien allerede er vakker, så blir den enda bedre: Ikke bare tok Olivia imot Layla med åpne armer, men hun spilte også med.

– Jeg var mer enn glad for å spille Askepott for den lille jenta, sier Olivia.

Hun tok seg god tid til å snakke med Layla, før hun fortalte henne at hun måtte tilbake til ballet.

Laylas drøm om å møte en virkelig prinsesse gikk i oppfyllelse, og etter det søte møtet i parken har de holdt kontakten.

Jessica forteller at Layla vanligvis ikke snakker med fremmede, men at hun umiddelbart knyttet en forbindelse med Olivia.

For å hjelpe Layla med å oppleve flere prinsesser har Olivia og familien hennes startet en GoFundMe-kampanje, slik at Layla og familien hennes kan reise til Disney World.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Presten ber ekteparet om å bøye hodene i bønn – da hører bruden en kjent stemme

Den utrolige reaksjonen faren hadde når han ser sjåføren som kjørte på datteren hans, forbløffer alle