torsdag, september 23, 2021

Avlyser charterturer

Mest lest nå

Flere ferieøyer har vært på grønt nivå, og landet har fått besøk av mange reiseglade nordmenn, men nå ser reiseselskapet Ving seg nødt til å avlyse charterturer.

Smittenivået i blant annet store deler av både Hellas og Spania har gått over til rødt nivå. De nye tallen gjør at flere ferieøyer det få karantenekrav fra mandag av. Fredag kunngjør regjeringen hvilke endringer i reisekartet og hvilke karantenekrav som skal gjelde fra mandag.

Både Kreta og Spania er på mørkerødt smittenivå, som kan bety at reisende derfra må ta karantenen på karantenehotell, skriver VG.


Som følge av den høye antall smittede og de nye karantenereglene, avlyser Ving reisene sine til Mallorca og Kreta de kommende ukene, skriver flysmart24.no. Ving skulle etter planen ha avviklet flere turer fra Oslo de kommende ukene, men har nå avgjort at de ikke gjennomfører flyvningene.

Karantenekravet gjelder personer som ikke er fullvaksinerte.

– Vi kommer å pause flyreisene til Mallorca og Kreta i noen uker. Til tross for at flere og flere av våre gjester er fullvaksinerte så er det mange bekymrede kunder som kontakter oss vedrørende hotellkarantene, sier Norge-sjefen i Ving, Marie Anna Zachrisson til flysmart24.

Kreta. Foto: Canva.com

Håper pausen blir kort

Ving merker at det er mindre interesse etter å bestille restplasser til de røde landene i tillegg til at folk er bekymret for karantenehotell. Men Ving-sjefen håper at pausen blir kort.

– Jeg tror det blir fint å komme i gang igjen med disse reisemålene om noen uker da en enda større andel av nordmenn er fullvaksinerte. Når vi pauser Mallorca og Kreta er det viktig å nevne at vi fortsatt flyr til Rhodos og Gran Canaria, og snart også til Parga, Skiathos og Kroatia, sier Zachrisson.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter