Hjem Kjendisnytt Avslørt: Dette blir erstatteren for Espen Fiveland i «God Morgen Norge»

Avslørt: Dette blir erstatteren for Espen Fiveland i «God Morgen Norge»

Kjendisstylist Jan Thomas (57) skal vikariere for Espen Fiveland (50) i det populære morgenshowet.

Dette ble kjent etter at Fiveland dro på et mystisk oppdrag som han har vært svært ordknapp om. Dette har åpnet en midlertidig plass for Jan Thomas, som er strålende fornøyd med sin nye rolle.

På Instagram skriver «God Morgen Norge»:

«DETTE ER SÅ GØY! 🤩 Ønsk velkommen til programledervikar Jan Thomas!»

Jan Thomas har alltid hatt en spesiell tilknytning til «God morgen Norge». Og til TV 2 forteller han hvorfor dette er drømmejobben hans:

– Jeg føler jeg har klippekort på ‘God morgen Norge’. Jeg har vært gjest og en del av programmet i mange år, helt siden da mamma levde. Det var mammas største drøm, å se sønnen som programleder på ‘God morgen Norge’».

Den populære TV-profilen skal lede to sendinger, en med Camilla Sagen (31) den 12. juni og en med Vår Staude (57) den 13. juni.

«God morgen Norge» har hatt flere vikarer i det siste, blant annet Knut Torgersruud (49), som gikk fra å være reporter til programledervikar. Vikarene stepper inn når programlederne er syke eller har andre oppdrag, og det er ofte behov for fleksibilitet i sendingene.

Jan Thomas er ingen nykommer på TV-skjermen. Han har tidligere vært vert for flere kjente programmer som «Jan Thomas og Einar blir venner» og «Jakten på kjærligheten».

– Vi gleder oss veldig til at Jan skal være gjesteprogramleder i ‘God morgen Norge’. Han er god i møte med mennesker, og vi liker å overraske seerne, sier redaksjonssjef Sissel Randsborg.

  1. God MOrgen Norge

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com