in

Avslørt: Dette er kjæresten til Prinsesse Ingrid Alexandra

prinsesse ingrid alexandra
Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff

Prinsesse Ingrid Alexandra har fått kjæreste.

På fredag ble myndighetsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra feiret med gallamiddag på slottet.

På gjestelisten var de kongelige fra en rekke europeiske land. Prinsesse Estelle var blant annet på sin første gallamiddag noensinne.


Men på gjestelisten var det også en som skal bety mye for prinsessen. I følge Se og Hør har hun nemlig fått seg kjæreste. Se og Hør skriver videre at den utkårede er 22-år og heter Magnus. De to skal ha vært i et forhold over lengre tid, men har holdt det skjult fra offentligheten.

Det skal også har vært lagt inn en liten morsom twist da Magnus Heien Haugstad (22) ankom middagen. I det han gikk inn i lokalet sang nemlig 60 gardister Halvdan Sivertsens «Brudemarsj fra Lødingen» fra galleriet: «Først sa du nei, så sa du ja, så sa du kjæresten min».

Foto: Faksimile / Skjermdump Se og Hør

Ifølge Se og Hør er Magnus for tiden student i England hvor han studerer ved Lancaster University Management School. Han kommer opprinnelig fra Jar i Bærum og er sønn av den profilerte advokaten Hans Haugstad.

Foto: Faksimile / Skjermdump Se og Hør

– Vi har alle en plass i dette samfunnet. Vi er forskjellige, vi har fått forskjellige roller, og vi kan forskjellige ting. Sammen skaper vi det Norge vi er så glad i, sa Prinsesse Ingrid Alexandra i sin tale under gallamiddagen på Slottet.

Vi gratulerer prinsesse Ingrid Alexandra så mye med å ha funnet kjærligheten! Du må gjerne bruke kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende dine gratulasjoner du også!

sommersalg hos plakatbar

Slottet har publisert nye bilder av prinsesse Ingrid Alexandra i anledning feiringen av prinsessens 18-årsdag. Se de i videoen nedenfor:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

reddik

7 grunner til å spise reddiker

Ny definisjon av hetebølger i Norge