Hjem Fremhevet Avslørt: Dette skal Desta Marie Beeder gjøre nå

Avslørt: Dette skal Desta Marie Beeder gjøre nå

Desta Marie Beeder (36) har vært programleder i «God morgen Norge» siden 2018. Nå skal hun være med på et nytt og spennende TV-prosjekt.

Beeder som har hatt en lang karriere i TV 2, begynte sin reise i kanalen som værmelder, hvor hun også møtte sin store kjærlighet.

Desta Marie Beeder traff sin ektemann, Boris Klyve, på en jobbfest i TV 2 i 2013. Tre år senere, i 2016, giftet de seg. Når hun ikke er i Oslo for å spille inn «God morgen Norge», bor paret sammen i Bergen. Beeder har tidligere delt litt om forholdet deres i et intervju med ukebladet Hjemmet, hvor hun fortalte om deres første date i London og hvordan de raskt ble et par.

Jan Thomas og Desta Marie Beeder ledet «Gullfisken» på TV 2. Foto: Espen Solli / TV 2

Selv om hun er et kjent ansikt på TV, er Beeder tilbakeholden med å dele detaljer fra sitt privatliv. I podkasten «Råning med Tone» har hun fortalt om sin bevisste beslutning om å holde visse aspekter av livet sitt skjult. Hun ønsker å vise at man kan være en god programleder uten å måtte dele alt.

– Jeg liker ikke å dele for mye privat. Jeg vil vise at man kan ha denne jobben og likevel logge av når arbeidsdagen er over, sa hun i podkasten. Hun er også opptatt av at TV-seerne skal fokusere på innholdet i programmene hun leder, og ikke hennes personlige liv.

Åpen om det å være utenfor

Det var først da Desta Marie Beeder begynte å studere og senere fikk jobb som værmelder i TV2 at hun ble en del av en fin og raus gjeng. Som barn og ung holdt hun seg mest for seg selv.

– Jeg opplevde en raushet som var utrolig fin, jeg ble tatt i mot med åpne armer og fikk på en måte den jentegjengen jeg ikke hadde som barn, sier den populære programlederen til Dagbladet om hvordan det var å komme inn i TV 2.

TV 2-profilen Desta Marie Beeder vokste opp i Åsane, nord i Bergen, med etiopisk far og norsk mor.

– Jeg var verken norsk eller innvandrer. Det gjorde det komplisert, sier hun.

I dag har ikke Desta noen venner igjen fra oppveksten. Hun vil ikke kalle det mobbing eller rasisme. Men det var definitivt et sårt utenforskap hun opplevde i barne- og ungdomsårene.

– Jeg fant ikke plassen min blant de andre jentene som sto i gjenger i skolegården, og opplevde flokkmentaliteten som litt skummel. Store jentegjenger syntes jeg det var vanskelig å forholde meg til. Jeg jeg trakk meg unna og ble den observerende. Ofte oppholdt jeg meg i skogen rundt skolen, der fikk jeg være i fred. Jeg gikk dit for å være alene, for å tenke litt. I skogen kunne jeg være bare meg, forteller hun til avisa.

Desta Marie Beeder
Foto: Desta Marie Beeder / Instagram

Nytt eventyr venter

Torsdag annonserte TV 2 sitt nye storsatsende program «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar». Konseptet involverer 14 kjendiser som skal utfordres med naturopplevelser, taktikk og sosialt spill. Helene Olafsen og Anders Hoff, kjent fra «Skal vi danse», skal lede programmet.

Blant deltakerne finner vi Desta Marie Beeder, som tidligere har vært med i programmer som «Kompani Lauritzen» og «Forræder». Beeder, som er oppvokst på Vestlandet, ser frem til å ta del i denne nye utfordringen.

Foto: TV 2/Haakon Lundkvist.

– Jeg er vestlending og glad i å gå i fjell. Jeg håper vestlendingen i meg kommer frem. Jeg er ikke rask, men jeg er seig. Det blir ett steg foran det andre, sier hun til TV 2.

Deltakerlisten i «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar» inkluderer:

 • Desta Marie Beeder
 • Anders Hoff
 • Simen Velle
 • Robin Hofset
 • Marna Haugen
 • Johannes Joner
 • Silje Sandmæl
 • Truls Torp
 • Fritz Aanes
 • Anny Isabella Øvrehus
 • Charlotte Frogner
 • Hilde Lyrån
 • Trude Vasstrand
 • Sebastian Solberg

Det blir spennende å følge Beeder og de andre deltakerne i dette nye og utfordrende TV-konseptet.

 1. Desta Marie Beeder
 2. desta marie beeder

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com