onsdag, september 23, 2020

Aylar Lie og Petter Northug i retten. Dette krangler de om

Mest lest nå

Kona synger en siste sang for sin døende ektemann. Se den sterke videoen

Bare tre dager før ektemannen, og faren til hennes fire barn, døde, sang Danielle «Amazing Grace» til ham. Danielle Gibsons ektemann, Tony, døde 30. januar...

Pokerspiller Aylar Lie krever 100.000 kroner av skistjernen Petter Northug etter at han avslørte intime detaljer om henne i boken sin.

Mandag morgen startet rettssaken i Oslo tingrett. Aylar Lie har saksøkt Petter Northug og forlaget Strawberry etter at Petter Northug skrev om Aylar Lie i boken «Min historie» som kom ut i 2018. det skriver Nettavisen.

Krangelen handler om en abort Aylar var gjennom. I 2012 fortalte Aylar åpnet i et intervju med magasinet «Det Nye» om aborten. Hun fortalte også om forholdet til Petter og til en annen norsk kjendis. Men i intervjuet sa Aylar ikke noe om hvem av de to som var barnefaren. Det ble det mange spekulasjoner av i ettertid.


Hvem var barnefaren?

I boken sin skriver Petter Northug:

«Hun (Lie) stilte opp i Det Nye og fortalte at hun har tatt abort. Men journalisten hadde skrevet det på en slik måte hvor man ikke skjønte om det var XX (navnet på den andre norske kjendisen) eller jeg som var faren. Det skal journalisten ha for. Det var et finurlig grep. Jeg ville aldri i livet sladra om hvem som var faren, selvfølgelig. Aldri. Men jeg kan si såpass som at det ikke var meg.»

Min historie
Boken til Petter Northug ble utgitt i 2018.

Petter argumenterer for at han skrev dette fordi han ønsket å sette en stopper for spekulasjonene om det kunne være han som var barnefaren. Avsnittet ble tatt ut av boka i andre opplag. Men det ble stående i det første opplaget som solgte minst 62.000 eksemplarer.

Fikk beskjed en uke før utgivelsen

Ifølge Aylar fikk hun en epost fra forlaget 11. oktober 2018, bare en uke før utgivelsen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aylar Lie (@aylarlieofficial)

«Jeg oppfattet at den henvendelsen fra forlaget var ren informasjon til meg. Jeg hadde ikke hørt om noen bok før 9. oktober, da jeg først fikk informasjonen fra en journalist. Jeg oppfattet ikke at det var noe jeg kunne kommentere på eller gjøre noe med», sa Aylar i retten.

LES OGSÅ: Vegard Harm kommenterer romanseryktene med Petter Northug

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter