søndag, desember 5, 2021

Baby ble født med misdannelse i ansiktet – enorm innsats fra 22 leger reddet ham

Mest lest nå

Det å få barn hører utvilsomt til noe av det største man kan oppleve i livet, og det å holde et lite nurk, skapt av sitt eget kjøtt og blod kan ikke sammenlignes med noe.

Dessverre skjer det i blant at enkelte barn blir født med større utfordringer enn andre, og lille Zakary Riegel er et av disse. Under en rutineundersøkelse med ultralyd ble det oppdaget at han hadde en nevralrørsdefekt – som medførte han ville bli født med en større utposing i ansiktet.

Foto: Facebook / Today Show

Lille Zakary var imidlertid frisk og som babyer flest ved fødselen, men han måtte opereres så snart som mulig. Det var helt umulig å se detaljene i ansiktet, og han ville aldri kunne leve et fullverdig liv hvis det ikke ble gjort noe drastisk.


Den hindret både syn og pust, og ville bli smertefull hvis den ikke ble fjernet.

Foto: Facebook / Today Show

Hele operasjonen tok mange timer og et legeteam på 22 deltok i inngrepet. Ikke bare skulle posen fjernes, vitale organer som hjernen måtte flyttes og selve kraniet rekonstrueres. Deretter venter flere operasjoner for å følge opp etter hvert som Zakary vokser, slik at han vil få et så normalt utseende som mulig.

Foto: Facebook / Today Show

I dag er Zakary en glad liten gutt som lever og leker som alle andre barn på hans alder.

Foto: Facebook / Today Show

Foreldrene er evig takknemlige for den innsatsen legene gjorde for å rette opp igjen Zakarys ansikt. Del gjerne hvis du også synes det er et lite mirakel.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter