torsdag, desember 12, 2019
Historier fra livet Baby ble født med misdannelse i ansiktet - enorm...

Baby ble født med misdannelse i ansiktet – enorm innsats fra 22 leger reddet ham

-

Det å få barn hører utvilsomt til noe av det største man kan oppleve i livet, og det å holde et lite nurk, skapt av sitt eget kjøtt og blod kan ikke sammenlignes med noe.

Dessverre skjer det i blant at enkelte barn blir født med større utfordringer enn andre, og lille Zakary Riegel er et av disse. Under en rutineundersøkelse med ultralyd ble det oppdaget at han hadde en nevralrørsdefekt – som medførte han ville bli født med en større utposing i ansiktet.

Foto: Facebook / Today Show

Lille Zakary var imidlertid frisk og som babyer flest ved fødselen, men han måtte opereres så snart som mulig. Det var helt umulig å se detaljene i ansiktet, og han ville aldri kunne leve et fullverdig liv hvis det ikke ble gjort noe drastisk.

Den hindret både syn og pust, og ville bli smertefull hvis den ikke ble fjernet.

Foto: Facebook / Today Show

Hele operasjonen tok mange timer og et legeteam på 22 deltok i inngrepet. Ikke bare skulle posen fjernes, vitale organer som hjernen måtte flyttes og selve kraniet rekonstrueres. Deretter venter flere operasjoner for å følge opp etter hvert som Zakary vokser, slik at han vil få et så normalt utseende som mulig.

Foto: Facebook / Today Show

I dag er Zakary en glad liten gutt som lever og leker som alle andre barn på hans alder.

Foto: Facebook / Today Show

Foreldrene er evig takknemlige for den innsatsen legene gjorde for å rette opp igjen Zakarys ansikt. Del gjerne hvis du også synes det er et lite mirakel.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.