Hjem Historier fra livet Baby ble forlatt på toalettet på flyplass i 1986. Så fikk Steven utenkelige nyheter

Baby ble forlatt på toalettet på flyplass i 1986. Så fikk Steven utenkelige nyheter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Steven Hydes heter han egentlig, men han fikk kallenavnet Gary Gatwick etter at han ble funnet forlatt inne på dametoalettet på flyplassen Gatwick.

Da Steven ble funnet, 10. april 1986, var han bare ti dager gammel. Han ble funnet av en taxfri-ansatt. Det skriver nettavisen Evening Standard.

Steven ble sendt til et fosterhjem, og deretter ble han adoptert av en familie der han vokste opp sammen med tre søstre. I dag bor Steven med kona Sammy og deres to barn, Alanna og Kian.

steven hydes

Foto: Steven Hydes / facebook

Opprettet en Facebook-side

Steven har lett etter foreldrene sine i 15 år. Han opprettet en Facebook-side som han kalte «Gary Gatwick Airport Baby Abandoned». Der har han samlet tips om hvem foreldrene hans kan være. Steven har 61.000 følgere på siden sin.

For en stund siden la han ut følgende oppdatering:

«Gode nyheter. Etter 15 år med leting er jeg glad for å kunne bekrefte at, med god hjelp av genforskerne CeCe Moore og Helen Riding, har vi sporet opp og fått bekreftet min biologiske familie», skriver han og fortsetter:

«Som dere sikkert skjønner, så er dette et veldig følsomt tema for alle involverte, og det er veldig nytt for oss alle. Men jeg vil bare få takke alle for deres støtte gjennom årene.»

steven hydes

Foto: Steven Hydes / facebook

Søsknene visste ikke om han

Det viser seg at hans mor er død, mens faren lever fortsatt. Steven har vært i kontakt med faren sin, og han har fått vite at han har søsken. Han har også søsken på morssiden. Ingen av søsknene var klar over at Steven fantes.

I 2011 lagde BBC en dokumentar om Steven, der han fortalte om jakten på foreldrene sine. Han har også fått stor mediedekning og mange har fulgt jakten hans gjennom avisene.

«Jeg vil bare vite hva som skjedde. Det vil forklare mer om meg selv og gjøre meg komplett, på en måte», sa Steven i dokumentaren.

steven hydes

Foto: Steven Hydes / facebook

Fremdeles oppdaterer Steven Facebooksiden sin og like over nyttår i fjor la han ut et herlig familiebilde.

«Godt nyttår, og for et år det har vært. Jeg har vært svært opptatt med å bli kjent med familien min. Etter 15 år med leting hadde jeg nesten gitt opp. Til alle der ute som leter: ikke gi opp, ting kan plutselig endre seg, når du minst venter det,» skriver Steven og forteller videre at bildet nedenfor viser han selv sammen med sine søsken.

Happy New Year and what a year it has been. We have been really busy getting to know my birth family.After 15 years of…

Posted by Gary gatwick airport baby abandoned on Friday, January 3, 2020

Og for en liten måned siden skriver han:

«For 35 år siden i dag, den 10. april 1986, bar noen meg, en 10 dager gammel baby, inn til Gatwick lufthavn, enten fra Storbritannias side eller etter landing av et utenlandsk fly. Denne personen tok meg med på dametoalettet og lot meg være der. Det var ingen anelse om hvem hun var, og jeg har brukt hele mitt voksne liv på å lete. Hvem var jeg? Hvor kom jeg fra? Hvem var moren min? Hvordan holdt hun meg hemmelig de første ti dagene?

Til slutt takket være hjelp fra to strålende slektsforskere CeCe Moore og Helen Riding, ved hjelp av DNA, fikk vi et gjennombrudd. De sporet opp min første slektning og fortsatte deretter med å finne flere medlemmer av fødselsfamilien min, og avslørte gradvis en helt ny utvidet familie av blodrelasjoner.

Nå til slutt, etter alle disse årene, vet jeg hvor jeg kom fra. Det er fantastisk å møte og bli kjent med familien min, få nye forhold og venner. Men historien slutter ikke der. Det er en ny begynnelse, og jeg håper å kunne avsløre mer etter hvert som tiden går. Jeg burde faktisk skrive en bok. Hva tror du?

Her er et bilde av meg med halvsøsteren min, Katia, som også ble adoptert. Vi holder begge babyteppene våre opp til kamera»

"35 years ago today, on 10th April 1986, somebody carried me, as a 10-day-old baby, into Gatwick Airport, either from…

Posted by Gary gatwick airport baby abandoned on Saturday, April 10, 2021
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com