Hjem Nyheter Baby drept av familiehund mens foreldrene var på handletur

Baby drept av familiehund mens foreldrene var på handletur

En fem måneder gammel baby ble drept av familiehunden mens foreldrene var ute og handlet. Hendelsen fant sted 4. juni i Cidade Ocidental, sør for Brasília, Brasil.

Foreldrene til lille Isis da Silva Sobrinho hadde forlatt henne hjemme hos hennes farmor mens de dro til butikken for å kjøpe tennvæske til en grillfest. Uheldigvis var også besteforeldrene ute av huset, og Isis ble etterlatt sovende på sofaen, med kun sin onkel til stede ute i hagen. Onkelen trodde at barnets mor fortsatt var inne i huset. Det skriver britiske Mirror.

Skrekkoppdagelsen

Onkelen oppdaget den grufulle hendelsen da han hørte Isis skrike. Han fulgte lyden og så barnet bli angrepet og dratt av familiehunden, som var en blandingsrase. Til tross for at han fikk stoppet hunden og fraktet jenta til sykehuset, døde Isis av skadene. Legene beskrev skadene som svært alvorlige, med hode- og kroppsskader.

Den lille jenta. Foto: Privat

Aldri gjort noe slikt før

Familien hadde hatt hunden i fem år, og den hadde aldri tidligere vist tegn til aggressiv atferd. Ifølge Isis’ bestemor, som valgte å forbli anonym, var hunden alltid leken og vennlig med alle.

«Han har aldri gjort noe slikt før,» sier hun til lokale medier.

Politiet har arrestert Isis’ foreldre, mistenkt for uaktsomt drap og for manglende kontroll over et farlig dyr. Undersøkelser viste at hunden ikke hadde fått mat den dagen angrepet skjedde, og det ble heller ikke funnet hundemat i huset. Foreldrene ble senere løslatt mot kausjon..

Ifølge politiet ble Isis etterlatt alene i omtrent en time. Hunden, som egentlig skulle være bak et gjerde, hadde klart å komme seg gjennom et hull. Denne tragiske hendelsen viser at man aldri skal stole på at hunder kan være alene med små barn. Uansett hvor tillitsfull de virker å være.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com