mandag, mai 25, 2020

Baby får servert banan, men har helt andre planer enn å spise den – hundretusener har sett klippet

Mest lest nå

Forskning: storesøsken er de dårligste sjåførene

Du kjenner sikkert mange personer som rett og sett ikke er gode bilsjåfører. Personer som stadig bryter fartsgrensen, havner i feil fil eller bruker...

Alle som har hatt små barn vet at man kommer til et punkt i tilværelsen hvor man til sist bare går rundt i en evig blanding av tretthet, utmattelse og tilnærmet hysterisk årvåkenhet.

Den lille krever nesten all energi og oppmerksomhet, og som forelder er man villig til å gjøre nesten alt for de små hjerteknuserne. Uansett hvor sliten man måtte være, strekker man seg alltid litt lenger.

Og så er det selvfølgelig alle de gode tingene også da. Innimellom spising, bæsjing og gråt, dukker alle de gode tingene opp. Små barn er utrolig herlige, og selv den minste ting kan være så fantastisk stort for de små, som for eksempel noe så enkelt som en banan.


Hjertelig latter

Slik som bananen i dette videoklippet, som helt klart vekker sterke følelser hos den lille. Følelser av lykke, for har du noensinne hørt en mer trillende og hjertelig ærlig latter enn hos denne lille krabaten?

Det er bare helt utrolig morsomt å se reaksjonen, for selv om det nok er ment for den lille å skulle spise bananen har han helt klart andre tanker rundt dette.

Og foreldrene kan ikke annet enn å le med, for hvem kan vel bli i dårlig humør av en slik lattermild liten tass? Ikke rart at videoen snart har fått 400.000 avspillinger på Youtube.

Ikke vi i hvert fall, og del og lik hvis du heller ikke kan annet enn å trekke på smilebåndet av denne videoen.

SE OGSÅ: Hunden lister seg bort til den sovende babyen. Hva den gjør er nå gått viralt

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter