Hjem Familie Babyen får høreapparat og hører for første gang – se den rørende videoen

Babyen får høreapparat og hører for første gang – se den rørende videoen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Lille baby Georgina er født døv. Men da hun ble seks uker gammel, fikk hun prøve høreapparat for første gang. Nå går den søte videoen viralt.

Louise og Paul Addison fra Harrogate i England merket tidlig at datteren ikke reagerte på lyder. Og etter få uker ble det konstatert at lille Georgina var døv. Da hun ble seks uker gammel, fikk hun prøve høreapparat for første gang. Mamma Louise fikk fanget øyeblikket på film, og nå lar folk over hele verden seg røre av den nydelige snutten da høreapparatene skrus på.

Den lille jenta hviner overrasket og svært fornøyd da hun hører sin mammas stemme for første gang.

Foto: YouTube

– Fyller hjertet mitt med glede

Vi har aldri sett henne snu hodet mot lyder før, og det var bare helt fantastisk, sier Louise til Fox43.

Og pappa Paul stemmer i:

«Det er som om lyset plutselig ble slått på og hun kan høre sin mammas stemme. Hun blir øyeblikkelig fornøyd, og hun ble tydelig mye gladere med en gang», sier han, og legger til:

«Det fyller hjertet mitt med glede. Hver morgen reagerer hun som om det er en helt ny opplevelse for henne. Som om det er noe hun aldri blir vant med.»

Videoen er sett over hundre tusen ganger

Videoen gikk raskt viralt, og i skrivende stund har over hundre tusen sett den lille snutten av den glade jenta.  Mange har tatt kontakt med familien og fortalt om liknende opplevelser.

«Da hun ført fikk diagnosen, lette vi etter historier fra folk med liknende historier, fordi vi trengte å høre at alt kom til å gå bra», sier Louise.

SE OGSÅ: To uker gammel baby viser tydelig hva hun syns om fotograferingen

Og mange av dem som har gitt tilbakemelding, forteller at de kan relatere til den fantastiske følelsen det er å kunne høre for første gang.

«Fra en som er døv selv, kan jeg relatere til hvordan det å høre gir en kontakt med verden rundt», skriver Anita Grover fra Auditory Verbal i England.

Her kan du se videoen av lille Georgina som hører for aller første gang:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com