torsdag, februar 25, 2021

Babyen prøver å godt han kan å holde seg våken – nå har over 7 millioner sett videoen

Mest lest nå

I dag er Leo tenåring. Men da han i 2009 var baby ble det filmet en liten filmsnutt av han som siden bare har vokst og vokst på Youtube. I dag har over 7 millioner mennesker sett klippet.

Da Lisa Jones laget en konto på YouTube i 2006, trodde hun at kanalen rett og slett bare skulle brukes til å dele videoer av guttene sine med sin egen familie.

Men det var før hun publiserte en video av babyen sin, Leo. En video som virkelig traff en nerve over hele verden.


I videoen får man se lille Leo sitte i bilsetet sitt. Minst 6 ganger faller Leo nesten i søvn, men så snart hodet bøyer seg, retter han seg opp for å gi mamma et smil.

Han gjør sitt beste for å forsikre seg om at han ikke går glipp av noe.

Av de mange millioner visninger og kommentarer som kommer til videoen, er det også en del som påpeker at gutten ikke sitter forsvarlig i bilsetet. Til det har Lisa publisert et tilsvar:

«NB: For alle som er bekymret for plasseringen av bilsetet og de ikke strammede stroppene: Her i Storbritannia er bilseter tillatt i forsetet så lenge det ikke er montert airbag. Dette var vår gamle bil – Hyundai Accent. Det var ingen kollisjonsputer montert på passasjersiden. Før jeg startet motoren, ble Leos stropper strammet forsvarlig.»

Men de aller fleste kommentarene til videoen er fra mennesker som har latt seg røre av babyen. Som en skriver:

«Jeg kommer alltid tilbake til denne videoen fordi han er den søteste babyen noensinne. Det smilet varmer hjertet mitt så mye» Jeg har sett på det i over 3 år nå!»Se på dette herlige øyeblikket:

SE OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter