Hjem Viralt Babyen skulle lære leggerutiner – nabovarselet gikk viralt

Babyen skulle lære leggerutiner – nabovarselet gikk viralt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Å prøve å få babyen til å sove natten gjennom er trolig en av de mest utfordrende aspektene ved foreldreskapet.

Et par som skulle begynne å trene babyen sin på å sove natten startet med å skrive et brev de teipet opp på døren til alle naboene og ba dem om unnskyldning på forhånd.

samsoving

I brevet ble naboene advart om hva som skulle komme, skriver The Mirror.

Det utmattede paret forklarte at de nå hadde begynt sovetrening med babyen sin og skulle prøve metoden med å la barnet «gråte ut».

I brevet advarte en «sliten og lei meg» mamma på forhånd om gråt som alle sannsynligvis ville høre.

– Leilighet 207 her. Jeg beklager å meddele om at vi har begynt sovetrening med sønnen vår. Etter at den fryktede søvnforstyrrelsen som inntrer rundt fire måneders alderen har gitt oss mange søvnløse netter har vi bestemt oss for at det er på tide å starte «gråte ut»-metoden, står det innledningsvis i brevet.

Familien Ward fortsetter med å unnskylde eventuelle ulemper dette kan føre til for naboene, og legger til at de håper fasen ikke varer for lenge.

Fra KittyBeeJr / Twitter

– Jeg vil starte med metoden og prøve i 3-4 dager for å se om han responderer slik han skal. Hvis ikke vil jeg ta en til to ukers pause før vi prøver igjen. Vennligst vær oppmerksomme på at vi ikke vanskjøtter han. Men vi vil se om han roer seg ned selv etter 45-60 minutter. I løpet av denne perioden vil vi gå inn på rommet hans og se til han hvert 5. -10. minutt for å forvisse han om at han ikke er alene og at han er ok, skriver paret.

De oppfordrer videre naboer som begynner å bli irritert på dem til å heller banke på døren for å få en tequila shot for å reparere naboskapet.

– Det er billig tequila, men undertegnede har testet den og kan bekrefte at den vil roe nervene dine. Uansett, be for oss og skru opp lyden på tv-apparatene dine.

Brevet ble delt på Twitter av en medfølende nabo som lover å bake kjeks til herr og fru Ward. Det er tydelig mange som kan relatere seg til både utslitte foreldre og kanskje også irriterte naboer: I skrivende stund er Twitter-meldingen delt 87.500 ganger og har fått 1,1 millioner likes.

LES OGSÅ: Internett stormer etter at nyfødt baby fikk manikyr – ser ut som babyen har klør

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com