lørdag, april 4, 2020

Babyen smiler for første gang etter kritisk operasjon – Smelter hjerter verden over

Mest lest nå

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Lille Theodore ble født med halvt hjerte, og har bodd på sykehus hele livet sitt. Under den siste operasjonen, fikk han et slag, og legene trodde han aldri ville komme til å smile. Men der tok de feil.

I dag er Theodore seks måneder gammel, og har allerede hatt et tøffere liv enn de fleste. Den første hjerteoperasjonen ble utført bare 15 minutter etter han ble født. Siden den gang, har han vært gjennom flere tøffe operasjoner. Han har også fått problemer med galleblæren, han har forstørret lever og en av lungene har kollapset.

Den lille gutten har ennå ikke fått reise hjem fra sykehuset, og tilbringer livet sitt på UPMC Children’s Hospital i Pittsburgh.

Fikk slag under operasjonen

I november, var Theodore gjennom nok en hjerteoperasjon. Men denne ganger gikk det ikke som forventet. Den lille gutten fikk et slag under operasjonen. Familien fikk beskjed om at ingen visste hvordan dette ville påvirke Theodore, og at det ikke var sikkert at han ville utvikle seg normalt. Legene var heller ikke sikre på om han noen gang ville komme til å smile.

– Vi var ikke sikre på om koblingene i hjernen som styrer smilet, var ødelagt, sa Theodores mamma, Alexandria Nelson til Good Morning America.

Men oboy, jammen tok hun feil.

Foto: Privat / Facebook

Som å klatre Mount Everest

Mirakelet skjedde 6. februar. I sykesengen, foran begge foreldrene sine og sin fire år gamle storesøster, smilte Theodore for første gang. Og for et nydelig smil!

«Å jobbe mot den tradisjonelle utviklingen med et halvt hjerte, er som å klatre Mount Everest med alle utfordringer som finnes», skrev Alexandria på Facebook, der hun også la ut en video av Theodores smil.

«Jeg hoppet av glede, jeg ropte høyt, jeg gråt gledestårer og jeg sendte mange takknemlighetsbønner til Gud. Alt mens jeg stod stolt ved siden av vår baby på fjelltoppen», skrev hun videre.

Her kan du se den herlige videoen av Theodores første smil:

LES OGSÅ: Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...