fredag, februar 28, 2020
Historier fra livet Babyen var mindre enn en blyant da han ble...

Babyen var mindre enn en blyant da han ble født altfor tidlig. Se hvordan han ser ut nå, 100 dager senere

-

Lille Lawson ble født i 23. svangerskapsuke. Legene trodde ikke han ville overleve, og ga foreldrene beskjed om at de måtte forberede seg på å begrave den lille gutten. Men sånn ble det ikke.

Julia og Jason Clardy ventet sitt andre barn, en liten gutt. Det var ingen ting under svangerskapet som tydet på at fødselen skulle starte før termin. Men lille Lawson hadde andre planer. Han ble født i 23. svangerskapsuke, tre måneder for tidlig.

Rett etter fødselen, ble Lawson sendt rett til akutten. Der ga legene han bare 26 prosent sjanse til å overleve. Legene og sykepleierne ga Lawson kallenavnet «blyantgutten», siden han var mindre enn en blyant. Det skriver Shareably.

100 dager

De to første ukene, måtte Lawson ligge i kuvøse. Julia fikk ikke lov til å holde sønnen sin. Lawson måtte gjennom flere operasjoner de første månedene av livet sitt.

Etter 100 dager, hadde Lawson vokst kraftig, og legene var veldig fornøyd med utviklingen hans. Julia tok et bilde av Lawson ved siden av den samme blyanten, for å vise hvor stor han hadde blitt. Bildet la hun ut på Facebbok med følgende tekst:

«Gratulerer med 100-dagersdagen til blyantgutten vår, som nå veier offisielt 1,8 kilo mer enn da han ble født», skriver hun.

«Lawson, du har gitt oss 100 dager med ren glede, 100 dager med styrke vi aldri trodde vi hadde, og nå er vi 100 dager nærmere å få ta deg med hjem! Vi elsker deg så høyt, og vi er velsignet som får se deg vokse», skriver hun videre.

Ble koblet fra ventilatoren

15. august i år ble Lawson koblet fra ventilatoren. Julia har begynt i jobben sin som lærer igjen. Hun forteller at det er vanskelig å forlate sønnen sin på sykehuset, men at hun besøker han så ofte hun kan. Og forhåpentligvis kan lille Lawson komme hjem til familien sin snart.

Livet er fult av undere! Vi ønsker familien all verdens lykke til videre!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Etter å ha blitt forlatt to ganger, fikk 11-åringen endelig en adoptivfar og et hjem

11 år gamle Anthony ble først forlatt av sine biologiske foreldre da han var to år gammel. Fire år gammel ble...

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

"Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn." Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram...

Kjære travle mennesker: – ta tilbake familiesammenkomstene

"Det har skjedd et dødsfall. Familiesammenkomster er i ferd med å svinne hen..." Slik starter innlegget til Alison...