in

Babyens forskrekkede reaksjon første gang han ser pappa uten skjegg går viralt

Skjermdump: Youtube

Akkurat som svært mange andre babyer er 11 måneder gamle Theo veldig glad i å leke titt tei med foreldrene sine. Men en dag ble latteren til et forskrekket fjes.

Michael leker ofte titt tei med den lille sønnen sin. Vi ser Theo le begeistret på videoen mammaen hans har tatt opp når pappaens øyne titter over et lite håndkle han holder foran ansiktet.

Latteren til den lille babyen er umiskjennelig – alle som har lekt titt tei med en liten baby har hørt de fornøyde hvinene av begeistring når et kjent og kjært ansikt kommer til syne. At Theo vet hvem som skjuler seg bak håndduken er det liten til om, han hopper begeistret mens han holder tak i lekegrinden sin.


Men når Theos pappa lar håndduken falle helt, blir den lille gutten bare stående å måpe. Årsaken? Pappaen har tatt skjegget, og det er første gang Theo ser han uten skjegg.

Theos mamma ler hjertelig i bakgrunnen, og pappaen smiler til han. Den lille gutten er betenkt lenge, før han omsider bestemmer seg for å sjekke hva dette er for noe, og han tar på farens ansikt for å undersøke denne merkelige saken nærmere.

– Etter rundt 20 sekunder skjønte han at det antagelig fortsatt var meg, men selv da var han ikke helt overbevist, sier Theos far til Good News Network som også har delt den herlige videoen.

Nå er skjegget på vei tilbake i pappas fjes, slik Theo foretrekker det. Å lugge i skjegget er nemlig noe den lille gutten synes er veldig moro.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Analytiker: Slik kutter du strømregninga med 5000-8500 kroner i året

Svenske arkeologer fant utrolig skatt fra vikingetiden