Hjem Viralt Babyens nyfødtbilder går viralt – «Han ble født med boliglån og fire barn»

Babyens nyfødtbilder går viralt – «Han ble født med boliglån og fire barn»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En nyfødt-fotoshoot er en spesiell opplevelse for nye foreldre. Fotografen fanger magiske øyeblikk som foreldrene kan ha til evig tid. Men ikke alle fotoshootene går helt etter planen.

En fotograf ved navn Lauren Carson fra Cincinnati, Ohio, delte nylig noen uforglemmelige bilder av en baby med de mest misfornøyde uttrykkene hun noen gang har sett. Bildene har tatt internett med storm.

Den 15. mai postet Lauren bilder av en «grinete» baby hun fotograferte.

«Jeg har fotografert nyfødte i et tiår og har fått mange flotte uttrykk fra hundrevis av babyer,» skrev hun på Facebook.

«Men ingen, og jeg mener INGEN, sammenlignes med de uttrykkene denne søte lille gutten ga meg.»

Gikk viralt

Lauren hadde aldri forestilt seg hvordan folk på sosiale medier ville reagere på bildene. Innlegget har til nå fått over 156 000 reaksjoner og mer enn 19 000 kommentarer.

Du kan bla med pilene i innlegget nedenfor for å se alle bildene.

Og folk elsker ansiktsuttrykket til den lille karen. Kommentarene flommer inn med humoristiske observasjoner. En skriver:

«Han ble født med boliglån og fire barn.»

Lauren fulgte opp med svar på ofte stilte spørsmål om fotoshooten.

«Jeg er begeistret over at disse bildene har fått så mye oppmerksomhet!» skriver hun i kommentarfeltet. Hun forklarte at babyen var 7 dager gammel da bildene ble tatt.

«Nei, han er ikke ukomfortabel,» skriver hun. «Stoffet han er svøpt i er veldig stretchy, og han kunne ha vridd seg ut av det hvis han virkelig ville.»

Hun bemerket også at ikke lenge etter bildene ble tatt, sovnet babyen og hun kunne ta noen mer tradisjonelle nyfødtbilder.

Vi har en følelse av at de grinete bildene vil være de mest elskede!

  1. far og baby
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com