torsdag, februar 25, 2021

Babynavnet er klart: Prinsesse Eugenie hedrer bestefar

Mest lest nå

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fikk en sønn tirsdag 9. februar. Nå har de nybakte foreldrene avslørt navnet.

Den vesle babyen til prinsesse Eugenie kom til verden på Portland Hospital like før klokken 9 den 9. februar. Pappa Jack Brooksbank var til stede under fødselen.

Den lille gutten er det aller første barnebarnet til prins Andrew og hertuginne Sarah av York, og dronning Elizabeths og prins Philips niende oldebarn.


Spekulasjonene om hva barnet skulle hete har gått høyt i britiske medier helt siden babyen meldte sin ankomst. Og nå har prinsessen avslørt hva gutten skal hete: Hans fulle navn blir August Philip Hawke Brooksbank. Gutten blir dermed kalt opp etter Eugenies bestefar, prins Philip, hertugen av Edinburgh.

August Philip er nummer 11 i arverekken til den britiske tronen. Daily Mail skriver at blidet som er tatt av en jordmor under et hjemmebesøk hos de nybakte foreldrene trolig er tatt på eiendommen Frogmore Cottage hvor prinsesse Eugenie og Jack bor.

– Takk for de mange fine hilsnene. Ord kan ikke uttrykke hvordan hjertene våre flommer over av kjærlighet til dette lille mennesket, skriver prinsessen i oppdateringen.

Eugenie takker også helsearbeiderne og spesielt jordmoren for innsatsen de gjorde da den lille gutten ble født.I forbindelse med fødselen har Eugenie også fått en hilsen på Instagram fra onkelen, prins Charles

– Gratulerer til hennes kongelige høyhet prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank med deres nyfødte sønn, skrev prins Charles’ instagramkonto Clarence House i forbindelse med babynyheten.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter