lørdag, april 4, 2020

Både moren, faren og to av tre barn fikk kreft: – Jentene har ikke fortjent alt dette

Mest lest nå

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Katarina Flatland blir mamma for første gang

Idol-programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) blir foreldre for første gang til høsten. Paret delte den store nyheten i onsdagens episode...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Tyske Stefanie Ewald og hennes ektemann Sebastian levde et lykkelig liv. Da barn nummer tre kom til verden, var livet og familien komplett. Men så begynte det å rakne.

Stefanie deler fra livet sitt på Instagram, og der får man et brutalt innblikk i hvordan det er å leve i en familie der fire av fem har kreft, og to allerede har gått bort.

De første som ble rammet av sykdommen var datteren Neele (6) og sønnen Jonas (10). De fikk begge påvist Li-Fraumeni syndrom. Det er en sjelden, medfødt tendens til å utvikle flere typer kreft samtidig og tidlig i livet. Jonas døde til slutt av en hjernesvulst 29. desember i fjor. Neele har en aggressiv svulst i låret og får for tiden cellegiftbehandling.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stefanie Ewald (@stefanie.ewald)

Terminal lungekreft

Pappa Sebastian fikk også kreft. Han fikk lungekreft, og døde 2. mars i år, bare drøye to måneder etter sønnen. Og på toppen av det hele ble mamma Stefanie diagnostisert med brystkreft etter en biopsi i februar. Stefanie forteller på Instagram at brystkreften er aggressiv, og at det ikke er sikkert hun vil overleve.

Til den tyske nettavisen Stadtlandmama, forteller hun at hun ikke er redd for å dø.

– Mødre er ikke redde for å dø. Deres største frykt er å forlate barna. Fordi de vet at ingen vil elske dem så høyt som de gjør selv, sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stefanie Ewald (@stefanie.ewald)

Prøver å ordne for jentene

Stefanie har nylig gjennomgått en operasjon, og har også begynt på cellegift.

– Jeg prøver å ordne så mye som mulig med jentene nå. Hvor de skal bo etter jeg dør. Jentene har ikke fortjent alt dette, sier hun.

I tillegg til sønnen Jonas og datteren Neele har Stefanie også datteren Lenja (1). Hun er foreløpig kreftfri.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stefanie Ewald (@stefanie.ewald)

Nå sender vi mange varme tanker og støtte til familien – trykk gjerne på deleknappen for å vise din støtte du også!

LES OGSÅTre brødre kjemper mot kreften sammen

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...