Hjem Kjendisnytt Bahareh Letnes triste innrømmelse om bruddet: – Foreldrene mine fikk rett

Bahareh Letnes triste innrømmelse om bruddet: – Foreldrene mine fikk rett

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I april ble det kjent at Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (33) hadde valgt å gå hver til sitt, etter nesten fem år som par. Frem til nå har de sagt svært lite om årsakene til bruddet.

– Vi ønsker å meddele at forholdet mellom oss er over. Vi har kommet dithen at våre fremtidige veivalg er ulike. Bruddet er udramatisk, og vi gir ikke kommenterer utover denne meddelelsen, skrev Per Sandberg i en uttalelse til TV 2. 

Bahareh Letnes lagt ut samme uttalelsen på sin lukkede instagram-profil.

Tidligere FrP-politiker og eks-statsråd Per Sandberg og eks-samboer Bahareh Letnes har slått seg ned i Halden, hvor de sammen driver hotellet og baren Grand Hotel midt i sentrum av byen. Satsingen har gått bra, og resulterte blant annet i TV 2-serien «Per & Baharehs Grand Hotel»

Det er mye jobbing, og i et intervju med TV 2 innrømmet Per Sandberg at hotelldrift påvirker forholdet.

– Vi har bodd sammen så å si 24/7 i fem år, og jobbet sammen i tre. Jeg vil si at vi startet hotelldriften som 80 prosent kjærester, og 20 prosent businesspartnere. Så avslutter vi med 80 prosent businesspartnere, og 20 prosent som kjærester. Det tror jeg folk vil se i løpet av serien, sa Sandberg.

Noe mer har ikke det tidligere samboerparet sagt om bruddet, før Bahareh nå uttaler seg i et intervju med KK.

Her forteller hun at foreldrene ikke ønsket at datteren skulle innlede et forhold til en mye eldre mann. Nå innrømmer hun at nettopp alderen er en medvirkende faktor til bruddet.

– Foreldrene mine fikk rett. Jeg skulle hørt på pappa. Våre veier tok forskjellige retninger. Vi er på ulike steder i livet. Ulikhetene ble for store. Jeg har aldri grått så mye som i år, både før og etter bruddet. Kjærligheten tok slutt, men jeg er fortsatt glad i Per, sier Bahareh til ukebladet.

Hun ser ikke bort ifra at hun kanskje en dag finner seg en haldenser, men per nå har hun ingen ny mann i livet sitt – og det har hun heller ingen hastverk med.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com