Du vet kanskje at bakepulver kan brukes til flere ting enn baking, men visste du at det er et utmerket og billig skjønnhetsprodukt? Her kommer noen «gulltips» som kan hjelpe deg med å se både yngre og freshere ut!

  1. Myk hud

Bakepulver er perfekt å bruke som peeling. Bløt hendene godt før du blander bakepulver i hendene. Masser så inn i ansiktet for å fjerne døde hudceller. Skyll godt.

2. Hvitere tenner

Tannkremer som lover deg et hvitere smil inneholder ofte bakepulver fordi det har en blekende effekt. Du kan lage din egen kur hjemme med bakepulver og Hydrogenperoksid. Dette skal ikke gjøres mer enn en gang i uken da det kan slite på emaljen.

3. Rengjør kroppen og motvirker dårlig lukt

Neste gang du tar deg et bad kan du helle en spiseskje bakepulver opp i vannet. Pulveret motvirker bakterier, oljete hud og dårlig lukt. Bare prøv, den frisker godt opp!

4. Få finere negler

Bland tre deler bakepulver med en del vann og smør blandingen på negler og neglebånd. La det sitte i noen minutter og skyll av. Myke, pene negler blir resultatet. 

5. Friskere hår

Shampoo og balsam inneholder mange kjemikalier som ikke er bra for blant annet hodebunnen din da hodebunnen tørker ut. Prøv å bytte til bakepulver en gang i måneden, masser inn i hår og hodebunn og skyll godt.

Del gjerne tipsene videre! 🙂