Forsiden Kosthold Har du bakepulver i hus? Det kan brukes til mer enn baking...

Har du bakepulver i hus? Det kan brukes til mer enn baking og rengjøring!

Du vet kanskje at bakepulver kan brukes til flere ting enn baking, men visste du at det er et utmerket og billig skjønnhetsprodukt? Her kommer noen «gulltips» som kan hjelpe deg med å se både yngre og freshere ut!

  1. Myk hud

Bakepulver er perfekt å bruke som peeling. Bløt hendene godt før du blander bakepulver i hendene. Masser så inn i ansiktet for å fjerne døde hudceller. Skyll godt.

2. Hvitere tenner

Reklame

Tannkremer som lover deg et hvitere smil inneholder ofte bakepulver fordi det har en blekende effekt. Du kan lage din egen kur hjemme med bakepulver og Hydrogenperoksid. Dette skal ikke gjøres mer enn en gang i uken da det kan slite på emaljen.

3. Rengjør kroppen og motvirker dårlig lukt

Neste gang du tar deg et bad kan du helle en spiseskje bakepulver opp i vannet. Pulveret motvirker bakterier, oljete hud og dårlig lukt. Bare prøv, den frisker godt opp!

4. Få finere negler

Bland tre deler bakepulver med en del vann og smør blandingen på negler og neglebånd. La det sitte i noen minutter og skyll av. Myke, pene negler blir resultatet. 

5. Friskere hår

Shampoo og balsam inneholder mange kjemikalier som ikke er bra for blant annet hodebunnen din da hodebunnen tørker ut. Prøv å bytte til bakepulver en gang i måneden, masser inn i hår og hodebunn og skyll godt.

Del gjerne tipsene videre! 🙂

 

 

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT