in

Barberer seg for første gang på 20 år – sjekk forvandlingen

Det er utrolig hvordan skjegg og langt hår kan forandre menn sitt utseende. Noen ganger kan hårveksten forandre utseende til det bedre, andre ganger er det ikke fullt så kledelig. Mange har kanskje en tendens til å ville være som en alltid har vært? En ting er i hvert fall sikkert – forandring fryder.

Jeff har spart til langt hår og skjegg i hele sitt voksne liv, men plutselig bestemmer han seg for at nå er det må tide å få det bort.  Han innrømmer at han går gjennom en slags midtlivskrise og at han føler at det nå er på tide med en forandring!

Jeff var så heldig at han fikk være med i programmet Rachael Ray Show hvor han fikk en total makeover. Konen hans, Lori, var også med og det er tydelig hvor spent hun er over den kommende forvandlingen da det er svært lenge siden hun har sett sin mann uten skjegg.


Jeff ønsker å fjerne alt skjegget og få kort hår. «Kona min giftet seg med meg da jeg ikke hadde noe av dette, så det går nok bra», sier han med et glimt i øyet.

Elena Linares driver RazzleDazzle Barbershop i Miami. En salong hvor mennene får servert øl mens de blir klippet. Dette skal være behagelig for mennene, forteller Elena. Hun er damen som fikk det store oppdraget om å fjerne Jeff`s skjegg.

Da Jeff kommer opp på scenen stråler han, og både han og kona feller en tåre over den store forvandlingen. Jeff er virkelig blitt en ny mann når alt håret og skjegget er borte.

Forandring fryder – Kanskje du ble inspirert?

Se det rørende klippet av Jeff som har blitt en ny mann nedenfor!

LES OGSÅ: 52 år gammel enke får en total makeover – sjekk den «nye» kvinnen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

prins harry

Harry rekker ut en forsonende hånd til prins Charles

En rekke karanteneregler avvikles