Hjem Kjendisnytt Dette sier Bård Ylvisåker om å ta over tronen etter Atle Antonsen

Dette sier Bård Ylvisåker om å ta over tronen etter Atle Antonsen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Litt kjedelige omstendigheter å overta rollen under, sier Ylvisåker selv.

Programleder for neste sesong av Kongen befaler på TVNorge og discovery+ blir Bård Ylvisåker. Med seg får han deltakerne Leo Ajkic, Vidar Magnussen, Hani Hussein, Karin Klouman og Lars Berrum, i tillegg til assistenten Olli Wermskog. 

– Det er jo litt kjedelige omstendigheter å overta rollen under, når alle vet at førstevalget var Linn Skåber. Men jeg er megahappy med å være tredjesortering og takket ja på flekken, sier Bård Ylvisåker.

Les også: Atle Antonsen–saken er henlagt

– Dette gleder jeg meg til. Jeg har slitt massevis som deltaker i dette programmet og gleder meg til å endelig bare sitte der i gullstolen og være småsur og vanskelig. Også skal jeg forsøke å trimme omsorgsgenet hardt, fordi jeg vet godt hvordan det føles å være ivrig og ydmyk deltaker i programmet, sier Bård Ylvisåker.

I tillegg til å være tidligere deltaker, er Bård Ylvisåker en av eierne av produksjonsselskapet Concorde, som produserte premieresesongen av Kongen befaler. Han har med det stor kjennskap til programmet allerede. 

Nye deltakere

Når Kongen befaler er tilbake med en ny sesong på nyåret, er det også fem helt nye fjes som skal utføre bisarre oppgaver.

Årets paneldeltakere er Leo Ajkic, Vidar Magnussen, Hani Hussein, Karin Klouman og Lars Berrum.

Olli Wermskog er fortsatt trofast assistent, og i hvert program deles det ut både teoretiske og praktiske utfordringer deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis. De må utføre oppgavene helt på egenhånd, og aner ikke hvordan de selv eller deres motstandere har klart seg, før de samles i studio for å bevitne resultatet.

– Skitne triks, bestikkelser og avgudsdyrkelse vil selvsagt være tillatt, og når alt er sagt og gjort, og deltakernes verdighet kanskje er erstattet med skam, blir det opp til meg å bestemme hvem som er ukens vinner. Så håper jeg inderlig TVNorge har råd til å støpe en byste i gull av meg, sier Bård Ylvisåker. 

Seersuksess

Kongen befaler har hatt et snitt på godt over 500.000 seere per episode i tidligere sesonger, og har vunnet ikke mindre enn to Gullruter for beste underholdningsprogram, både i 2020 og i 2022. 

– Vi har jobbet med Bård Ylvisåker gjennom nesten hele hans TV-karriere, og det er ingen tvil om at kvalitetene som behøves i programlederrollen, ligger i hans velfylte humorverktøykasse. Han er rett og slett en av de mest talentfulle vi vet om. Så vi er naturlig nok veldig fornøyde med at han stepper inn på tronen i januar, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery i Norge og sjefredaktør i TVNorge. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com