Det er ganske sjokkerende at det finnes mennesker som forlater dyr uten mat og drikke. Nettopp dette skjedde med den stakkars hunden Dice. Heldigvis ble han funnet av noen barn som kontaktet politiet. Dice var da bare dager fra å dø.

Foto: Facebook

Politiet i Florida ble gjort oppmerksomme på hunden som var innelåst i et bur i Fort Lauderdale. Barna som fant han mente at han hadde vært innelåst i en uke, men politiet skjønte raskt at han hadde vært der mye lenger enn det.

«Eierne forlot hunden i bakgården i et bur uten mat og drikke, forteller Tracey Godin, gunnlegger av organisasjonen Feeling Fine Rescue in Loxahatchee, Florida. Han hadde ikke fått mat på måneder. Han hadde ikke klart en uke til», forteller hun.

Foto: Facebook

Tracey Godin som driver hjelpesenteret for dyr sammen med datteren sin, ble rystet over hundens tilstand. «Da jeg så han begynte jeg å umiddelbart å gråte», forteller hun.

Foto: Facebook

Dice var så utsultet og dehydrert at han knapt klarte å gå. Han var bare skinn og bein. Tracey tok hunden med til dyrlege som mente at han kanskje ikke hadde klart en dag til i buret.

Foto: Facebook

Når Dice var frisk nok til å dra fra dyrehagen bodde han med Tracey og datteren på senteret Feeling Fine Rescue. Her får dyr bo og komme seg etter å blitt utsatt for vold og vanskjøtsel. Heldigvis kom Dice seg raskt og la fort på seg i vekt.

«Hver dag så vi en ny hund», forteller Dice.

Dice har blitt frisk etter hjelp på Felling Fine Rescue

Etter åtte uker var Dice klar for å komme til et nytt hjem. En barnefamilie med to andre hunder tok hjertelig i mot Dice og de elsket han fra første øyeblikk.

Foro: Facebook

Dice kunne ikke kommet til et bedre hjem. Her har han både hunder og barn som lekekamerater og stortrives hver dag.

Her kan du se en bildeserie av Dice.

Today’s model is Dice. He’s now home at Feeling Fine enjoying all the attention and love he’s getting.

Publisert av Feeling Fine Canine and Equine Rescue Mandag 5. november 2018

Del gjerne denne hjertevarme historien videre. Heldigvis finnes det gode mennesker som tar vare på dyr!