lørdag, september 26, 2020

Barn som gjør husarbeid blir mer vellykket i livet!

Mest lest nå

Noen barn liker å hjelpe til hjemme, mens mange synes det er fryktelig kjedelig, og da er det kanskje lett å la dem slippe unna?

Forskning fra Harvard University viser at du gjør barnet ditt en stor tjeneste ved å la de hjelpe til med husarbeidet og få oppgaver som å rydde rommet sitt, støvsuge eller henge opp klær i følge Perfect Guide.

Shutterstock

Forsker og forfatter Julie Lythcott-Haima mener at barn som gjør husarbeid helt klart blir mer vellykket i livet. «Gjennom å gi barna oppgaver som å ta ut søppelet eller å vaske, innser barna at de må jobbe for å få ting gjort» sier hun til Tech Insider.


Hun forklarer videre at et barn som aldri rydder opp etter seg eller gjør oppgaver i hjemmet, de ser at andre gjør det for dem. De slipper å jobbe og mister verdifull læring om at alle må jobbe for å bidra til omgivelsene sine.

I følge rapporten kommer barn som hjelper til i hjemmet også til å bli bedre medarbeidere. De er flinke til å samarbeide, men også mer selvstendig og tar mer ansvar for oppgavene de tildeles.

Du gjør altså barna dine en stor tjeneste ved å la de få hjelpe til hjemme.

Er du enig? Del gjerne videre artikkelen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter