Hjem Kjendisnytt Barna ber Rod Stewart om å pensjonere seg

Barna ber Rod Stewart om å pensjonere seg

Rod Stewart (79) har nylig hatt turné i Australia. Under turnéen valgte han og kona Penny Lancaster (52) å fornye bryllupsløftene sine for andre gang.

Den hyggelige begivenheten fant sted mens paret besøkte Sydney som en del av turneen. Og omgitt av to av sønnene og en niese, skal de ha bekreftet ekteskapsløftene sine.

Kort etter hjemkomsten fra Australia, er Rod Stewart nå i gang med sommerturneen sin som startet i Plymouth. Men barna synes at deres far kanskje burde tenke på å roe litt ned etterhvert.

Ifølge en nær familievenn oppmuntrer flere av sangerens åtte barn ham til å trekke seg tilbake slik at han kan bruke litt tid på å fokusere på rollen sin som far og bestefar.

– De er bekymret for ham og vil at han skal kaste inn håndkleet på musikk og trekke seg tilbake på sine egne premisser. Faren deres har viet 50 år av livet sitt til musikk, og han har ingenting igjen å bevise for noen, sier familievennen til the Daily Mail. 

Rod Stewart som har åtte barn i alderen 59 til 12, har hatt to runder med kreftsykdom, og har også satt inn kneprotese.

– Med helseproblemene hans, og alderen hans tatt i betraktning, tror flere av Rods barn at det er på tide for ham å bruke noen år på å fokusere på helsen og familien – spesielt etter fødselen til hans tredje barnebarn, sier familievennen.

Men under sommerturneen har rockelegenden sendt en klar beskjed til barna sine: Han skal ikke plasseres i godstolen. Derimot planlegger han å bytte fra rock ‘n’ roll-sjangeren til fordel for swing.

I et intervju med People understreker han at han ikke har noen planer om å pensjonere seg.

– Nei, nei, nei, nei, nei, nei. Jeg elsker det jeg driver med, sier ham

Samtidig sier han at det er slutt på de store turnéene.

– Jeg har tatt farvel med Australia, New Zealand og Mexico, så det er på tide å si farvel til USA nå, sier han.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com