Hjem Historier fra livet Barna la seg ned ved farens grav – Ordene deres gjorde mammaen både stolt og rørt

Barna la seg ned ved farens grav – Ordene deres gjorde mammaen både stolt og rørt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tapet av en man elsker er alltid vondt året rundt, men ofte føles det litt ekstra sårt i høytidene. Noe Kait Brazel og de to sønnene hennes kjenner så alt for godt.

Bare noen dager før Thanksgiving tok Kait de to unge guttene med seg i bilen for å kjøre den 1600 kilometer lange turen til Colorado Spring i Colorado, like utenfor det nordlige Virginia. Der hadde de et helt spesielt stopp å gjøre før festivitetene begynte i Boston.

Men det var imidlertid ikke hvilken som helst biltur de skulle ut på.

Kait kjørte til Arlington nasjonale kirkegård så hennes to sønner, den femårige Mylan og den åtte år gamle Mason, kunne komme på sitt første besøk til farens gravsted.

Tidligere samme år hadde Alfred «Fred» Brazel, stabssersjant i hæren, nemlig blitt diagnostisert med kreft i fjerde stadium, og ble gitt bare noen få måneder igjen å leve, i en alder av kun 37 år.

I motsetning til hva mange andre foreldre sikkert ville gjort, skjermet ikke Fred og Kait sine unge sønner fra det medisinske dramaet som utviklet seg for dem. I stedet var Mylan og Mason sammen med mamma og pappa hvert skritt på veien, inkludert å bli med til konsultasjoner hos legen. Foreldrene deres snakket åpent og ærlig om hva diagnosen kom til å bety for den lille familien.

Under besøket ved gravstedet snakket de to brødrene til sin far om høydepunktene i livene deres de siste månedene. De delte historier om hva som skjedde på Halloween og om hvordan det gikk på skolen. Men mest minneverdig var nok Mylans kommentar til sin mor: «Mylan sa at han følte at han kunne føle pappaen sin være der, og han ønsket å ta en lur med ham» forteller hun.

Før de forlot graven knelte Mylan ned og gav gravstenen en lang klem. Kait fanget det hele med kameraet sitt, så alle nå kan se og ta del i det rørende øyeblikket. Et øyeblikk fullt av følelser.

Etter avreisen fra gravstedet i Arlington fortsatte den lille familien på tre videre til Boston, kun avbrutt av et stopp ved Niagara Falls – et sted som Fred alltid hadde planlagt å besøke sammen med sine sønner – før han gikk bort.

Familien forsøker å leve slik de gjorde mens Fred levde, og det har de tenkt å fortsette med så lenge de kan. «Vi har aldri engang tatt det som en trist ting … Vi levde en gang som en familie, og vi kommer til å fortsette med å leve livet til det fulle så lenge vi kan det», sier Kait.

Må denne families dager for alltid bli fylt med lykke og glede, sorgene til tross. Del gjerne for å spre kjærligheten deres!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com