tirsdag, januar 28, 2020
Historier fra livet Barna ligger helt i ro på bakken - politihelikopteret...

Barna ligger helt i ro på bakken – politihelikopteret skjønner hvorfor og reagerer umiddelbart

-

Barn er snartenkte, kreative og har ofte smarte løsninger på ting. Denne historien fra 2016 er et godt eksempel på dette. I stedet for å bli perpleks og redde hjalp disse barna politiet med å finne gjerningsmennene de var ute etter på en helt spesiell måte.

En gruppe barn var ute å lette etter påskeegg på et jorde da de fikk øye på et politihelikopter som sirkulerte over dem. Samtidig så de to menn som løp i full fart over jordet de befant seg på. Barna skjønte at politiet lette etter disse to mennene og kom på noe genialt for å hjelpe, forteller BBC.

Barna la seg ned på jordet og sammen formet de med kroppene sine en pil i retning der mennene hadde løpt. Politiet skjønte først ikke hva barna holdt på med, men så innså de hva det kunne være og de fikk handlet raskt. Politiet fikk barnas innsats på film.

BBC laget siden et nyhetsinnslag om barna som rekonstruerte hva de hadde gjort den dagen.

Takke være barna ble de to mennene oppdaget og arrestert. Det var to menn i 30-års alderen som hadde brutt seg inn i et hus.

Politiet forteller at de aldri har sett noe lignende. De ble svært imponerte over de snartenkte barna og etter at politiet hadde arrestert mennene fløy de tilbake for å takke for hjelpen. Siden fikk alle barna en diplom under en høytidelig samling med mange politimenn tilstede som belønning for innsatsen.

Dette var virkelig imponerende og smart tenkt av barna. Se det meget spesielle opptaket til politiet og nyhetsinnslaget fra BBC nedenfor!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...