Hjem Historier fra livet Barna ligger helt i ro på bakken – politihelikopteret skjønner hvorfor og reagerer umiddelbart

Barna ligger helt i ro på bakken – politihelikopteret skjønner hvorfor og reagerer umiddelbart

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Barn er snartenkte, kreative og har ofte smarte løsninger på ting. Denne historien fra 2016 er et godt eksempel på dette. I stedet for å bli perpleks og redde, hjalp disse barna politiet med å finne gjerningsmennene de var ute etter på en helt spesiell måte.

En gruppe barn var ute å lette etter påskeegg på et jorde da de fikk øye på et politihelikopter som sirkulerte over dem. Samtidig så de to menn som løp i full fart over jordet de befant seg på. Barna skjønte da at politiet lette etter disse to mennene og kom på noe genialt for å hjelpe, forteller BBC.

Barna la seg ned på jordet og sammen formet de med kroppene sine en pil i retning der mennene hadde løpt. Politiet skjønte først ikke hva barna holdt på med, men så innså de hva det kunne være og de fikk handlet raskt. Politiet fikk heldigvis barnas innsats på film.

BBC laget siden et nyhetsinnslag om barna som rekonstruerte hva de hadde gjort den dagen.

Takke være barna ble de to mennene oppdaget og arrestert. Det var to menn i 30-års alderen som hadde brutt seg inn i et hus.

Politiet forteller at de aldri har sett noe lignende. De ble svært imponerte over de snartenkte barna og etter at politiet hadde arrestert mennene fløy de tilbake for å takke for hjelpen. Siden fikk alle barna en diplom under en høytidelig samling med mange politimenn tilstede som belønning for innsatsen.

Dette var virkelig imponerende og smart tenkt av barna. Se det meget spesielle opptaket til politiet og nyhetsinnslaget fra BBC nedenfor!

LES OGSÅ: Kaster seg fra fjerde etasje for å redde barna sine – kan aldri mer gå

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com