søndag, mai 31, 2020

Barnebarna til Elvis har blitt voksne – Ser du noen likheter?

Mest lest nå

Navnet Elvis Presley trenger ingen presentasjon. Det er ikke mange personer som er kjent i større grad enn han.

Likevel er det ikke alle som er like kjent med privatlivet hans. Den 1. mai 1967 giftet kongen av rock seg med Priscilla Beaulieu og sammen fikk de en datter, Lisa Marie. Elvis døde før han fikk være vitne til den store suksessen til sin datter som kunstner. Han fikk heller aldri møtt sitt barnebarn, Riley Keough.

Foto: Wikimedia


Har du hørt denne? Elvis og datteren Lisa Marie`s duett rører en hel verden

Den dag i dag er Riley 28 år, og nedenfor kan du se bilde av henne. Ser du noen likheter mellom hun og bestefaren sin?

Foto: Instagram

Det er mange som mener at Elvis er den største artisten gjennom tidene. Han har solgt over 1 milliard album, som er mer enn noen annen artist.

Datteren, Lisa Marie, fulgte sin fars fotspor og har blitt en suksessfull artist og skuespillerinne. I 1989 fikk hun datteren Riley, med sin første ektemann, Danny Keough. Bestefar Elvis hadde på denne tiden dessverre allerede forlatt denne verden. Riley valgte etternavnet Keough for å unngå all oppmerksomheten som barnebarnet til Elvis.

Flere barnebarn

Riley er ikke det eneste barnebarnet til Elvis Presley. Benjamin er Lisa Maries 26 år gamle sønn, og har en slående likhet på bestefaren sin. Han har derimot ikke valgt å gå i Elvis sine fotspor, karrieremessig.

Foto: Facebook

Men at han ligner på bestefaren sin er det ingen tvil om, se bare på dette bildet: 

Foto: Instagram

Er du Elvis-fan, eller kjenner noen andre som er det? Del gjerne artikkelen for å gi andre et tilbakeblikk med denne legenden!

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter