in , ,

Barnebarnet spilte inn bestemorens sang – se den fantastiske reaksjonen

En gang i mellom blir man nødt til å sette alle ambisjoner og drømmer på vent. Livet blir for travelt og det er fort gjort å glemme den kreativiteten som en gang var så viktig i ungdommen.

En bestemor fra Mountain Home i Arkansas fikk sitt livs overraskelse da hennes kreativitet fra over 30 år tilbake i tid plutselig ble virkeliggjort for henne – på den vakrest tenkelige måte.


Sønnen, Robert Smith, hadde gjort en avtale med sin sønn, Travis Ryan Smith, om å gjøre bestemorens drøm til virkelighet. Samtidig som de vekket gamle minner fra fortiden, minner som kunne endre den lille familiens liv for alltid.

Foto: Facebook

Robert forteller at sønnen Travis alltid har vært interessert i musikk, og at han alltid har skrevet og innspilt egne sanger. Sønnen har en typisk countrystemme, så faren visste han var den rette til den unike idéen han hadde fått.

Foto: Facebook

– Min mor skrev for over 30 år siden en sang hun kalte «Fishing in the sky». Hun spilte den inn på kassett, og da Travis og jeg var og besøkte henne i julen hørte vi på den. Ettersom Travis var i full gang med å spille inn noen sanger selv, fikk jeg idéen om kanskje vi skulle se nærmere på teksten og kanskje spille den inn på nytt? forteller Robert.

– Det gjorde vi, og da vi spilte den av for henne var reaksjonen fantastisk, sier han.

Foto: Facebook

Det ble ikke spilt mange tonene av sangen før hun kjente den igjen, ansiktet hennes lyste opp og overraskelsen var stor da hun også forsto at det var barnebarnet som sang. Sangen hun selv hadde skrevet for over 30 år siden.

Hun brøt sammen i gledestårer.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK
Foto: Facebook

Enten du liker countrymusikk eller ikke, det kan ikke stikkes under en stol at det er en fantastisk sang, og at Travis’ stemme er imponerende.

Melodien ble publisert på nettet, og ikke lenge etter ble det sagt at Travis burde få en platekontrakt. Sangen er så bra, at den burde vært spilt på radio!

Travis tar det hele med stor ro og ydmykhet, men skrev på sin Facebookside;

– Min bestemor skrev en slager, og alt som skulle til var en stemme. Jeg er glad for at denne sangen vekker så mye oppmerksomhet, skrev Travis.

Så er det bare å håpe bestemoren bruker inspirasjonen til å skrive flere sanger, og at Travis legger stemme til. Sammen vil de være uslåelige!

Se videoen nedenfor, og lytt til den fantastiske sangen – skrevet for over 30 år siden. Du vil ikke angre!

Del gjerne, hvis du synes flere burde lytte og finne inspirasjon til å hente frem sin kreativitet igjen – selv om det har gått 30 år.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mor deler sin historie for å vise barnekreftens sanne ansikt

Tenåring blir mobbet og tvunget til å kaste skoene sine i do – En kveld ringer det på døren hans