Hjem Familie Barnebarnet til George W. Bush fylte 11: Skrekkopplevelse i bursdagsbesøket

Barnebarnet til George W. Bush fylte 11: Skrekkopplevelse i bursdagsbesøket

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For nordmenn er nok Jenna Bush Hager best kjent som datteren til USAs tidligere president George W. Bush og tidligere førstedame Laura Bush. Men i hjemlandet har hun markert seg som journalist, forfatter, og TV-personlighet. 

Jenna har også jobbet som korrespondent for NBC News og er nå en av programlederne i Today Show på den samme tv-kanalen. Mange følger dermed Jenna i sosiale medier av helt andre grunner en at hun “bare” er datteren til George W. Bush. På Instagramprofilen deler Jenna, som egentlig er utdannet lærer, titt og ofte små glimt fra mammalivet. 

Jenna har tre barn sammen med ektemannen Henry, som hun giftet seg med i 2008. Alle som har prøvd seg på livet som trebarnsmamma vet det til tider kan kreve litt fokus. Under barnebursdagen til eldstedatteren Mila som ble 11, fikk Jenna en real skrekkopplevelse. Ifølge nettstedet Little Things forteller hun om det i sitt eget TV-show: 

Hun tok med seg en gruppe på 15 jenter til et gigantisk badeland. 

– Mila og vennene hennes hadde det kjempegøy. Og det var fantastisk … helt til vi mistet ett barn, forteller tv-stjernen. 

Før bursdagen lurte Jenna på hvordan hun skulle holde oversikt over alle jentene. Men hun tok det med ro. 

– Jeg bare tenkte at ærlig talt. Jeg har vært lærer. Jeg hadde med meg 24 barn på t-banen i Washington DC helt alene, sier hun.

Med denne erfaringen regnet Jenna med at hun skulle ha full kontroll over de 15 11-åringene på badeland. Alle jentene hadde fått beskjed av Jenna om å ha én bestemt partner når de var på badelandet, som de skulle holde oversikt over hele tiden. Og først hadde Jenna sitt svare strev med å samle inn jentene. 

– De hører ikke like mye etter når det er foreldrene som gir beskjed som når læreren gjør det, sier hun. 

Men marerittet var et faktum: Hun fant kun 14. Den ene av datterens venninner var søkk borte. 

Etter litt kaos og høy puls hadde det heldigvis gått bra – jenta som hadde forsvunnet ønsket å ta en spesiell sklie. Og hun hadde holdt tiden pent, og sto ved en løve og ventet på resten av gjengen. 

– Aldri mer badeland for meg, konkluderer Jenna som heretter sverger til små selskaper der det er lett å holde oversikten. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com