Hjem Familie Barnehagens viktige budskap har blitt delt over hele verden

Barnehagens viktige budskap har blitt delt over hele verden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En lapp på en oppslagstavle i en barnehage i Houston, Texas vekket sterke reaksjoner. Mange foreldre ble rasende, mens andre villig stilte seg bak barnehagens budskap; Legg telefonen bort når du henter ditt barn!

En av foreldrene, Juliana Farris Mazurkewicz, som sier seg enig i barnehagens utsagn, tok bilde av lappen og postet det på sin Facebookside, i følge CNN. I løpet av et par døgn var bildet delt hele 1.3 millioner ganger.

På lappen sto det:

«Du henter barnet ditt! LEGG BORT TELEFONEN !!!!

Barnet ditt er glad for å se deg! Er du glad for å se barnet ditt ?? Vi har sett barn som har prøvd å vise tegningene sine mens foreldrene er opptatt på telefonen.

Vi har hørt barna si: ‘Mamma, mamma, mamma.’ Mens foreldrene har mer fokus på telefonen sin enn sitt eget barn. Det er skummelt. Legg bort mobilen! ”

Mange av oss tilbringer nok for mye tid på den vesle skjermen. Vi skal bare sjekke noe, eller bare raskt svare. Vi velger skjerm fremfor våre barns oppmerksomhet mange ganger daglig.

Det var nettopp dette de ansatte i barnehagen i Texas hadde fått nok av. Daglig observerer de håpefulle små som ivrig møter foreldrene etter en dag fra hverandre. De klør etter å få vise frem en tegning eller en snegle, men mamma skal bare akkurat svare sjefen raskt…

Hva gjør du selv når du går inn porten en tirsdag ettermiddag, før du rakk å svare en kollega eller sende handlelistens siste innslag til ektefellen – velger du å møte barnets ivrige øyne eller stirrer du ned i mobilen?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com