in

Mannen finner konen i babyens seng. Når han skjønner hvorfor hun la seg der? Dette er så viktig!

Dayna og Matt har vært sammen siden de gikk på videregående. Forrige oktober kunne de feire fødselen til sitt første barn, en søt liten jente som bærer navnet Luella. For noen uker siden postet Dayna et bilde av seg selv og datteren på Facebook, hun hadde ingen anelse om at bildet ville bli spredt verden rundt.

Bilde viser Dayna som har krøpet opp i barnesengen hvor hun holder rundt sin lille datter. Det var egentlig ikke selve bildet som traff folk fra hele verden i hjerteroten, men historien som følger med bildet.


Dayna og Matt hadde vært på en kirkekonsert like før dette bildet ble tatt, der fikk de høre en hjerteskjærende historie.

En misjonær fortalte dem om sin siste tur til Uganda. Her hadde han besøkt et barnehjem. Over 100 spedbarn lå der i små senger. Men det var noe som spesielt slo misjonæren da han gikk rundt blant sengene. Babyene var musestille. 100 levende og tilsynelatende friske barn, men det fantes ikke en lyd. Ikke et eneste pip. Alt han kunne høre var stillhet. Han vendte seg mot guiden sin og spurte henne hvorfor det var så stille på barnehjemmet.

Foto: Oddstuffmagazine
Foto: Oddstuffmagazine

Svaret han fikk var noe av det tristeste vi har hørt. «Når barna har vært her i rundt en uke slutter de å lage lyd. De har ropt og skreket i timevis den første uken. Men nå innser de at det ikke nytter. Det kommer ingen for å trøste dem eller løfte dem opp.»

Foto: Examiner / Facebook Maestro Cares
Foto: Examiner / Facebook Maestro Cares

Denne historien var grunnen til at Dayna krøp opp i sin lille datters seng denne natten. Dette er også grunnen til at bildet som mannen tok har blitt delt rundt hele verden. Dayna ga et løfte til barnet sitt etter å ha hørt historien.

Foto: Facebook / Dayna Mager
Foto: Facebook / Dayna Mager

“Jeg var knust.

Hjertet mitt ble knust i biter. Jeg kunne bokstavelig talt ikke plukke opp de knuste bitene av hjertet mitt som lå spredd utover gulvet. Men på samme tid kjente jeg en sterk lengsel, en vilje… Jeg lovte meg selv noe den kvelden.

Når vi kom hjem den natten hvilte Luella den lille kroppen sin mot meg. Da ga jeg henne et løfte. Et løfte om at jeg alltid skulle være der for henne.

Alltid”

Foto: Facebook / Dayna Mager
Foto: Facebook / Dayna Mager

“Når vi hører at hun gråter klokken 02:00 på natten, så går jeg inn til henne.

Når hun slår seg, når hjertet hennes blir knust for første gang, så kommer vi til å være der for henne. Vi kommer til å være der for å holde rundt henne, for å få henne til å føle seg trygg, og for å hjelpe henne til å ta egne beslutninger senere i livet. Hele tiden kommer vi til å være der for henne. Vi kommer til å vise henne at det er greit å gråte og vise frustrasjon, for det kommer nok vi også til å gjøre iblant. Og det er greit å føle det sånn, det er ikke farlig.

Vi skal vise at hun er på et trygt sted, og at vi alltid kommer til å komme når hun roper. Alltid.”

Daynas ord er både sterke, viktige og rørende. Dessverre har ikke alle barn foreldre som tenker på denne måten. Dessverre har ikke alle barn foreldre i det hele tatt. Men alle barn fortjener noen som genuint bryr seg om og gir dem omsorg. Del gjerne teksten til Dayna for å rette fokus på dette viktige området. Vi tenker litt ekstra på alle barn som ikke har det slik i dag. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun fant sønnen på vaskerommet. Når ber hun samfunnet om å stoppe mobbingen.

Sjimpansene hadde levd hele sitt liv i et laboratorium. Når de blir reddet og får se himmelen for første gang? Vi er målløs!