torsdag, juni 4, 2020

Barnekreftens sanne ansikt: 5 år gammel gutt hvisker «unnskyld» før han sovner inn i morens armer

Mest lest nå

Svenske Ingmars oppfinnelse for å kløyve ved er helt genial!

Ingmar Andersson er en svensk mann som plutselig ble verdenskjent over natten. Grunnen var en Youtubefilm som viser en oppfinnelse den svenske mannen har...

Fem år gamle Charlie Proctor sovnet stille inn i november. Han forlot denne verden på den tryggeste plassen han kunne være, i mors armer.

Historien om Charlie har beveget og rørt mennesker over hele verden. Den fem år gamle gutten har skapt store overskrifter i USA da familien ikke hadde råd til den nødvendige medisinske behandling som kunne gitt håp om et forlenget liv.

Foreldrene Amber Schofield og Ben Proctor har forgjeves forsøkt å skaffe de rundt 700.000 kronene som skulle til. De klarte bare å fremskaffe halvparten, skriver Daily Mail.


I 2016 ble den da tre år gamle gutten diagnostisert med en sjelden form for leverkreft. Charlies mamma har siden den gang oppdatert verden på hvordan det har gått med sønnen på en egen Facebookside. Nå har hun skrevet sin siste oppdatering. Og den er grusom tragisk.

«Jeg er så lei meg mamma»

Amber Schofield har publisert et familiebilde hvor Charlie har fått vinger. Hun skriver at gutten døde i armene hennes, mens hans hvisket «jeg er så lei meg for dette mamma.»

Bildet av Charlie med vinger.

Til bildet har moren skrevet en tekst som det gjør vondt lang inn i mamma og pappahjertet å lese.

«Han sovnet fredelig inn i armene mine, med pappas armer rundt oss begge. Hjertene våre blør. Verden har mistet en fantastisk gutt. 

Charlie, du ga meg muligheten til å bli en mamma.

Du har vært, ikke bare vår største inspirasjon, men også en inspirasjon for tusenvis av mennesker rundt hele verden.

Du viste meg hva kjærlighet virkelig betyr Charlie. Nå er det på tide å fly, jeg er så stolt av deg. 

Du kjempe så hard min lille baby. Jeg har så vondt nå. Jeg vil for alltid savne deg. Drøm søtt min baby.»

Dette bildet ble tatt 10.okotber. Charlie nærmer seg slutten på livet.

Bildene viser virkelig kreftens sanne ansikt. Dette bilde ble tatt på Charlies 5-årsdag i april 2018.

En glad bursdagsgutt har fått pokemongave.

Ingenting er så vondt som å se tragiske historier om barn som dør av kreft. Ekstra tragisk er det at i denne saken kunne Charlie fått en sjanse, dersom familien var rik. Mange barn får ikke en sjanse. Det er så viktig at vi får mer kunnskap og forskning på dette området, slik at uskyldige barneliv kan blir spart.

Del gjerne historien om lille Charlie og besøk nettsiden til barnekreftforeningen for å gi ditt bidrag til forskning på barnekreft. 

129,786FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter