torsdag, desember 12, 2019
Historier fra livet Barnet hadde blitt utsatt for overgrep og var livredd...

Barnet hadde blitt utsatt for overgrep og var livredd for å vitne i rettsaken. Da gjorde denne MC-gjengen noe fantastisk!

-

BACA er en MC-gjeng som har som mål å hjelpe barn som er utsatt for overgrep. Forkortelsen står for «Bikers Against Child Abuse». Alle som er med i denne gjengen har som livsmotto å aldri si nei til et barn som trenger hjelp.

I klippet du får se i bunnen av denne artikkelen vises hvordan medlemmene gjør det de kan for at barn skal føle seg trygge. De stiller opp som skoleskyss, følger barna til vanskelige samtaler og stiller opp for dem dersom de må i en rettssak.

Det hender til og med at gjengen stiller opp som nattevakter utenfor barns hus dersom det skulle være grunn til det.

I klippet får vi se når de møter opp i en rettssak for å støtte et lite barn som må vitne. Denne gjengen gjør virkelig en forskjell! Del gjerne saken videre, disse menneskene fortjener oppmerksomhet!

 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.