lørdag, januar 16, 2021

Bayzid (4) har kroppen til en gammel mann – lider av ukjent sykdom

Mest lest nå

Fire år gamle Bayzid ser ikke ut som andre fireåringer. Den rynkete og posete huden han er født med gjør at ligner mer på en gammel mann.

Da Tripty Begum fra Bangladesh fødte sønnen sin i 2012 så de raskt at noe ikke stemte. Den lille gutten var svært svak og så rett og slett ut som en gammel mann da han hadde uvanlig rynkete og posete hud.

Den første artikkelen om lille Bayzid ble publisert i 2016. Da var han fire år og bodde i Magura, Bangladesh. Han ble gradvis sterkere etter mer han vokste, men legene som undersøkte Bayzid klarte ikke å diagnostisere den uvanlige tilstanden hans.


This 4-year-old boy,named Bayezid Hossain, from Magura,southern Bangladesh,suffers from a very rare premature ageing…

Posted by Zersey-Pods on Saturday, July 30, 2016

Hjemme fikk Bayezid mye omsorg og kjærlighet, men når han gikk ute på gaten med foreldrene sine fikk han dessverre mye uønsket oppmerksomhet fordi han så annerledes ut.

Bayzid er en glad liten gutt som liker å spille fotball og leke med andre barn, men sykdommen hans påvirker ikke bare utseende, han har også hatt flere komplikasjoner og han er mye syk. Han har blant annet hatt problemer med leveren, blodtrykk og nyrene.

Kostbare medisiner

Bayzid og foreldrene hans har tilbrakt mye tid på sykehus og møtt utallige leger, og nå er det endelig håp. Nylig har leger oppdaget en behandling som lindrer symptomene på den lille guttens sykdom. Siden behandlingen og medisinene er så dyre er det uklart om familien har råd, men selv om dette er et problem som må løses er Bayzids foreldre håpefulle og sier at fremtiden nå ser lys ut.

«Jeg tror det er mulig at sønnen min blir helt frisk, og jeg vil prøve alle alternativ for å få han kurert slik at jeg en dag kan se han leve som alle andre», forteller moren til Bayzid.

Her kan du se en video om den modige, lille gutten:

LES OGSÅLille Lucy eldes ti ganger hurtigere enn normalt – nå er hun død kun åtte år gammel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter