in ,

Begge utfordrerne ute av Farmen kjendis

Tomine Harket og Ole Martin Alfsen kommer inn som utfordrere på Farmen Kjendis 2022. Foto: Skjermdump, Instagram

Utfordrerne i «Farmen Kjendis» fikk en tøff start på realitylivet da de ankom kjendisgården – men det er fortsatt muligheter for revansj.

TV-kokk Ole Martin Alfsen og artist Tomine Harket rakk knapt å sjekke inn som utfordrere på «Farmen Kjendis» før førstemann røk ut.

Hvert år kommer det utfordrere inn på «Farmen Kjendis». I år var det tv-kokken Ole Martin Alfsen og artisten og influenseren Tomine Harket som dukket opp i «Farmen Kjendis» for å ta opp kampen mot den «etablerte» gjengen.


Les også: Dette sier Ole Martin Alfsen etter exit fra kjendisgården

Man skulle tro at kokk var et gjevt tilskudd til gården der de lever 100 år tilbake i tid, men allerede etter tre dager røk Ole Martin ut.

– Jeg var ikke veldig overrasket. Tomine og jeg hadde snakket litt sammen i forkant, og hun hadde hørt at utfordrerne skulle ut, sa han etter at det ble kjent at exiten var et faktum.

Les også: Grini: – Jeg følte veldig på at de unge allierte seg og spilte spill

Ved neste korsvei var det Tomine Harket som ble valgt til førstekjempe. I søndagens tvekamp røk hun soleklart ut etter å ha blitt overkjørt av andrekjempen, Kjersti Grini, i slegge.

– Det går fint. Jeg prøvde virkelig mitt beste. Å ryke er selvfølgelig veldig, veldig kjipt. Men jeg gjorde alt jeg kunne, så jeg føler at jeg vant uansett, sier hun ifølge Nettavisen i søndagens episode.

Overfor Nettavisen forteller Harket at hun ikke tok seg nær av å bli valgt som førstekjempe rett etter ankomst.

Les også: Omfattende smugling på Farmen: TV 2 bekrefter berusede deltagere på gården

– Jeg vet jo at det ikke er noen der som har noe personlig mot meg – men at de var i et sånt taktikk-modus. De hadde bestemt seg på forhånd, og de sa de også til meg, sier hun.

I et innlegg på Instagram skriver Tomine:

«Farmen var noe helst spesielt. Jeg gruer meg litt til å se for å være helt ærlig, for det er umulig å vite hva som faktisk kommer med og ikke. En ting jeg vet ikke ble filma, som burde vært med, er da jeg og Ingrid melker 5 liter hvor vi søler nesten alt utover gulvet inne på kjøkkenet da vi skulle separere melken. Det lukta sur melk med en gang og det var en helvetes jobb å få vekk. Var bare Sophie som fikk dette med seg, hahah!
Uansett, det var så mye som skjedde med hodet mitt der inne som er utrolig vanskelig å forklare. Så det blir sjukt for meg å gå «tilbake» til å se på 🙊 blir nok en del blanda følelser»

https://www.instagram.com/p/CZJIskLILO_/

Men selv om hun er ute av «Farmen kjendis», er ikke Harkets realityeventyr helt over. I likhet med tidligere utslåtte deltakere reiser også 28-åringen til det nærliggende «Torpet» – der målet er å kjempe seg inn på tv-gården igjen – hvem vet? Kanskje det lukter revansj?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik reagerte Mustafa da han fikk vite at han får bli i Norge: – Nå må jeg bare puste

Stortingspresidenten om netthatet: Leser heiaropene