in

Han beholder roen når politiet klapser til han – men når gutten gjør dette, gråter han.

hjemløs mann

På verdensbasis stiger antallet hjemløse for hver måned som går. 

En generell misforståelse blant folk er at man har en tanke om at hjemløse mennesker er late mennesker. Mange har en tanke om at de som lever uten hus, har tatt et valg i livet. Men om man hadde forsøkt å sette seg selv inn i situasjonen til disse menneskene, så hadde man kanskje forstått at det er ikke bare å ta et valg for å komme ut av situasjonen igjen. De fleste som bor på gaten er i behov av at noen hjelper dem for å komme bort derfra. Men hvem strekker ut hånden til en voksen mann som sitter på fortauet og tigger etter penger?


YouTube kanalen MoeAndET ville gjøre et sosialt eksperiment for å se hvorvidt folk er mer villig til å hjelpe en ung gutt som sitter på gaten – fremfor en voksen mann. Med skjult kamera filmet de en hjemløs mann som ikke hadde spist hele dagen. Det var ingen som nærmet seg han i løpet av denne dagen når han satt på gaten. Ingen strakk ut en hjelpende hånd, eller spurte hvordan det gikk. I andre del av eksperimentet plasserte de den unge gutten på gaten. Han lot som han var hjemløs. Forskjellen var stor.

Flere personer gav penger til gutten. Ingen gav noe til den voksne mannen. Forbipasserende skjelte til og med ut mannen, og kastet mat på han. Til tross for at han ble fysisk og følelesmessig såret så kom den hjemløse mannen til gutten og tilbød han en pizzabit. Enda han så at gutten hadde mer penger enn han selv.

Denne karen har et hjerte av gull! 

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

døende hund

Hun stirrer inn i øynene på en døende hund. Plutselig skjer det utrolige!

25 Animals That’ll Have You Laughing Hysterically