Hjem Humor Det behøver ikke være kjedelig å bo på aldershjem – disse beboerne lagde hipp musikkvideo!

Det behøver ikke være kjedelig å bo på aldershjem – disse beboerne lagde hipp musikkvideo!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste av oss har vel hørt en eller annen versjon av Taylor Swifts store hit «Shake It Off.»

Taylors funky kostymeskift og muntre ansiktsuttrykk i kombinasjon med til dels kuriøse dansetrinn gjør videoen til denne slageren et ypperlig mål for parodier – og dem finnes det mange av.

Blant annet har beboerne på det amerikanske aldershjemmet Julia Wallace Retirement Village funnet videoen en parodi verdig, og har laget sin egen versjon hvor de kopierer alt fra kostymer til dans, og de gjør det på en vanvittig morsom måte.

Foto: Youtube

Resultatet er hysterisk!

Videoen deres starter på samme måte som Taylors, hvor en kvinne stikker hodet opp over en rekke ballerinaer, for så å bryte ut i sang …

Den eldre kvinnen i videoen synger riktignok ikke selv, men mimer til Taylor Swifts stemme, men det gjør det ikke mindre morsomt av den grunn.

Videre etterligner hun dansetrinnene, og det er ingen tvil om at de storkoser seg under innspillingene.

Foto: Youtube

Etter den forholdsvis rolige innledningen eksploderer aldershjemmet i rytmer, og alt stemmer. Dansetrinn, kostymer, musikken, alt! Det er simpelthen imponerende hvor detaljert de har klart å få det til.

Det tok beboerne og de ansatte rundt en uke å lage videoen. Dessuten var flere av beboernes barnebarn involvert i produksjonen.

Foto: Youtube

Med rundt 50 involverte personer, med en snittalder på ikke mindre enn 80(!) år, viser dette tydelig at man aldri blir for gammel til å ha det moro – eller til å «Shake it Off», som de sier på  Julia Wallace Retirement Village.

Så langt har over fire millioner sett den hysterisk morsomme videoen, og nå kan du også se den.

Foto: Youtube

Gå ikke glipp av den fantastiske videoen nedenfor, og del den gjerne så andre også kan finne inspirasjon og glede i de eldres brennende engasjement.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com