søndag, oktober 24, 2021

Bekrefter at familieforøkelse er i tankene

Mest lest nå

Vurderer hvileår og VM i Trondheim som Mamma-Johaug.

Therese Johaug (33) bekrefter til TV 2 at hun har vurdert å gjøre som Marit Bjørgen gjorde – ta et friår for å bli mamma.

Det har vært spørsmål før også, og da Therese Johaug var gjest i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden» i fjor høstfortalte hun ifølge Se & Hør om forholdet til roeren Nils Jakob Hoff.


32-åringen fra Dalsbygda sa hun fortsatt ville være å se i langrennssporet til vinteren som var, men la heller ikke skjul på at hun etter hvert ønsker å stifte familie. 

– Jeg var så heldig at jeg fikk opplevde VM i Oslo i 2011. Det å bli verdensmester på hjemmebane med så mye folk i Kollen, det er vel min største opplevelse. Og det å kunne få være med på noe slikt igjen hadde vært fantastisk. Men, det er lenge til VM i Trondheim, vi får se, sier Therese Johaug nå til TV 2 når hun blir spurt om familieplaner.

Overfor TV 2 bekrefter hun at familieforøkelse er i tankene når hun planlegger karrieren i årene som kommer. Skjønt det er også plass til å tenke langrenn.

For tiden har hun nemlig en annen tanke i hodet også – og det er gull i Beijing!

– Ja, det som motiverer meg er jo dette individuelle OL-gullet, som jeg mangler. Jeg har vist i die siste mesterskapene at jeg kan få ut mitt beste når det gjelder og håper også det skjer i OL i Beijing. Jeg må jo være ærlig på at drømmen min er gull i Beijing. OL-gull er jo det største du kan vinne, sier hun til tv-kanalen.

Therese Johaug og roeren Nils Jakob Hoff har vært kjærester i sju år, men da de flyttet sammen høsten for to år siden innrømmet hun at hun var spent på hvordan det kom til å gå når de to skulle bo under samme tak. 

Det ser ut til å ha gått helt fint!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter