Hjem Kjendisnytt Bekrefter: Ny sesong av den populære danske serien er under innspilling

Bekrefter: Ny sesong av den populære danske serien er under innspilling

Innspillingene av den fjerde sesongen av det danske krimdramaet Den som dreper – Mørket er i full gang. Denne gangen står jakten på rettferdighet og hevn i fokus.

I den nye sesongen av Den som dreper – Mørket får seerne igjen møte Louise Bergstein (Natalie Madueño), en psykolog med profilering av gjerningsmenn som sin spesialitet. Sammen med etterforskningsleder Frederik Havgaard (Simon Sears), står hun overfor sitt livs største utfordring.

Tredje sesong av Den som dreper – Mørket , som ligger tilgjengelig på Viaplay, er den mest sette serien på premieredagen noensinne på Viaplay. Den store seersuksessen gjør at hovedrolleinnehaver Natalie Madueño gleder seg ekstra mye til premieren av den nye sesongen.

– Først og fremst er det utrolig hyggelig at seerne er så glade i serien. Samtidig er dette er en veldig fin produksjon å være en del av. Det gleder meg stort at Viaplay ønsker å lage en ny sesong, forteller Madueño, som har spilt rollefiguren Louise Bergstein i alle de tidligere sesongene av serien.

I den nye sesongen vil seerne også bli enda bedre kjent med etterforsker Frederik Havgaard (Simon Sears).

– Jeg elsker å spille rollen som Frederik. Han har en spontanitet ved seg som gjør at det alltid er utfordrende å spille karakteren. Han er legger samtidig stoltheten sin til side og er mottakelig for gode råd, forteller Sears om karakteren.

I den nye sesongen blir Louise og Frederik satt på prøve når et ungt gjengmedlem blir funnet drept få dager etter løslatelse fra fengsel. Drapet blir starten på en spektakulær mordgåte – med menneskers jakt på rettferdighet og hevn i fokus.

– Jeg er utrolig stolt over at det kommer enda en sesong av Den som dreper – Mørket. Serien er en stor suksess på Viaplay – der alle sesongene byr på stor spenning og intens handling. Seerne kan glede seg til helt ny sesong – der de kommer enda tettere på Louise og Fredrik, som for alvor blir satt på sitt livs prøve i jakten på en forrædersk morder, sier innholdssjef i Viaplay Group, Filippa Wallestam.

Sesong fire følger opp de tidligere sesongene av seriene, som hadde premiere på Viaplay i 2019, 2021 og 2022.

Sesong fire har forventet premiere i 2024.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com