tirsdag, januar 25, 2022

Bekreftet: Il Divo-stjernen døde av korona – familien vil granske sykehuset

Mest lest nå

Carlos Marín, kjent fra opera-pop-gruppen Il Divo, gikk bort like før jul. Nå ønsker familien å undersøke behandlingen han fikk da han var innlagt på sykehuset

Dødsfallet ble kjent via et innlegg på Instagramsiden til Il Divo: 

– Det er med tunge hjerter vi melder om at vår venn og partner, Carlos Marin, har gått bort. Han vil bli savnet av venner, familie og fans. Det vil aldri være en annen stemme eller ånd som Carlos. I 17 år har vi fire vært på denne utrolige reisen til Il Divo sammen, og vi vil savne vår kjære venn. Vi håper og ber om at hans vakre sjel får hvile i fred. Med kjærlighet — David, Sebastien og Urs, skriver de tre gjenlevende medlemmene. 


Da dødsfallet ble kjent skrev Dagbladet at den spansk-tyske sangeren ble dårlig etter å ha blitt koronasmittet tidlig i desember, og ble lagt i kunstig koma på Manchester Royal Hospital.

Nyheten kom like etter den verdenskjente tenorpop-gruppen måtte avbryte sin juleturné på grunn av sykdom. Manageren opplyste om at artisten var vaksinert, men likevel ble svært dårlig og ble derfor lagt i kunstig koma.

53-åringen skal ha dødd da respiratoren ble slått av, og Dagbladet melder at familiens advokat Alberto Martin nå sier til den britiske avisa Independent at artistens familie vil undersøke behandlingen han fikk da han var innlagt på sykehuset i Manchester.

– Jeg snakket med mora til Carlos dagen han døde, og hun sa at hun var overbevist om at hvis han hadde vært i Spania, kunne han ha overlevd, sier advokaten ifølge Dagbladet til Independent.

Han la til at han ikke er sikker om hun sa det i desperasjon etter å ha mistet sin egen sønn, men understreker at faktum er at sykehuset ikke klarte å holde ham i live.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter