tirsdag, februar 18, 2020
Inspirerende Ben Adams og Ulrikke Brandstorp med magisk duett under...

Ben Adams og Ulrikke Brandstorp med magisk duett under Allsang på grensen

-

Duetten «Shallow» stjal showet under kveldens sending. 

Allsang på grensen er et sikkert tegn på sommer. For min del er nok det sterkeste øyeblikket fra programmet fjorårets opptreden av Bjarne Brøndbo, da han sang en låt til hyllest for sin avdøde venn og bandkamerat Frode Magnus Viken.

Men også i år har det vært uforglemmelig øyeblikk, ikke minst i kveld.

Ben Adams som mange kanskje husker fra popgruppa A1 hadde med seg norske Ulrikke Brandstorp på scenen. Sammen fremførte de låta «Shallow», og for en fremførelse det ble!

to som synger
Foto: Skjermdump Facebook / TV 2

En magisk duett

Ulrikke Brandstorp er kjent for oss nordmenn etter deltakelse i blant annet The Voice, Melodi Grand Prix og Stjernekamp.

At denne dama kan synge visste vi fra før, men kveldens opptredenen var virkelig en perle. Før programmet hadde Brandstorp publisert et bilde av seg og Ben Adams hvor hun avslørte at de to skulle synge duett.

I et innlegg på Instagram introduserer hun låta slik:

«Mulig jeg dør litt, for dette er så sykt stas!! 😭

Her er vår cover av «Shallow» – Lady Gaga & Bradley Cooper fra Allsang på Grensen. Utrolig takknemlig for at jeg fikk synge denne sammen med fantastiske Ben Adams!»

Hør den nedenfor og del den gjerne videre om du likte den! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...